Přejít na obsah

Čím se holíte?

Doporučené příspěvky

franto jestli ta podrážděná a zčervenalá pokožka nebude zapříčiněna taky 1/ použitým krémem na holení-je to celkem chemická bomba-odkaz-akorát větší balení

http://www.codecheck.info/kosmetik_koerperpflege/rasur_enthaarung/rasierschaum_gel_cremen/id_11063659/Truefitt_Hill_West_Indian_Limes_Shave_Cream.pro

2/ a ta 4711 je kolínská voda a nikoliv voda po holení,mají rozdílné složení na ošetření pokožky

3/ pokožka si musí na holení žiletkou/břitvou zvyknout !!

mívám totiž stejný problém,vyskoušel jsem již hodně mýdel a krémů a nesedí mi každý,záleží opravdu na citlivosti pokožky každého jedince.

Chapu, diky. Taky zacinam, takze chce to vyzkouset. A ani si nemyslim, ze by to ksicht prekonal bez obtizi, prece jen do hobluju dost ostrym kusem kovu :-) To by nebyl nikdo nadsenej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V tom zložení je dosť chemikálií, ktoré by v tak drahej kozmetike už byť nemuseli. :) Napr. parabény. Tieto látky sa usadzujú v tele a spôsobujú rakovinu. Za oveľa menšie peniaze sa dajú kúpiť mydlá a krémy, ktoré sú z veľkej časti z prírodných látok. ( Pripájam link na iné fórum: http://forum.britva.cz/viewtopic.php?f=92&t=1457 )

Tak jsem na to koukal, ale ještě se optám - netušíš jak jsou na tom výrobky od Taylor?

Odkaz ke komentáři

Co se složení mýdel a krému týče. Diky gentlemanům z břitva fóra mám možnost vyzkoušet celou řadu mýdel krému různých značek, složení a cenových relaci. Zatím můžu říci, že moje citlivá drzricka není kompatibilní s mýdlem značky Knize, po němž jsem měl hubu jako indián. Naopak nejlépe se mi osvědčilo víceméně domácí Mýdlo vyráběné jednou slovenskou dámou. Její Mýdlo s hedvábim a medem je prostě naprosto jedinečné, moje jemná papulka klidně snese 4 průtahy jednou za dva dny nebo každodenní holení na tři průtahy. Svého TOBS pro citlivou pleť jsem přenechal manželce :-). Pokud jde o chemické složení krému TOBS, najdi si ho na codecheck.info,ovsem ani ten pro citlivou pleť není prost chemických látek, které na výše zmíněné stránce svítí červeně. Ale to je u většiny masově vyráběné Kosmetiky bohužel celkem běžné.

Jako vodu po holení s klidným svědomím doporučuji Windsor s propolisem,kterou asi za 50 korun kupuji v drogerii. Je bez jakýchkoliv škodlivých látek, příjemně voní (to ovšem závisí na vkusu každého soudruha, že).

Odkaz ke komentáři

Tak zcela bez rozpaků musím potvrdit,že ty žiletky jsou úplně jiná liga.Mám za sebou zkoušku,zhruba týdení fouso-strniště to vzalo úplně bez váhání,krájí to mnohem lehčeji než zelené astry nebo gillety,které jsem ke strojku měl.Neskutečný rozdíl,je to poznat okamžitě po prvním tahu bagrem,uplně cítíte ,jak to syčí .

Maximální spokojenost,ještě jednou děkuji za možnost zúčastnit se  nákupu.

Odkaz ke komentáři

Zdravím pánové,nevím jestli se mohu optat.Ale nechci zakládat nové vlákno.Chci přejít ze žiletek na břitvu.Můžete mi prosím poradit,kde koupit nějaký kvalitní kousek?

Moc díky za ochotu :)

upravse.cz

luxusni-holeni.cz

ale asi bych sel na britva forum abych vedel co a jak...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...