honza71 Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2017 mě chutnalaKdyz je vedro, jeden vypije kdeco : D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2017 V Poděbradech někde zhruba uprostřed promenády http://nashostinec.cz/ výborná plzeň, výborný jídlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Na cyklovýletě kolem Bechyně zastávka v obci Dražíč. Pivovar Lipan. Nečekané překvapení. Skvělé místní pivo, delikatesní jídlo, krádné místo, milá obsluha *****http://www.pivovar-lipan.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadim6 Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 V Poděbradech někde zhruba uprostřed promenády http://nashostinec.cz/ výborná plzeň, výborný jídloVariace na Lokál) dobrý)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Jdi. On si dělal legraci, je to takovej komplex baráků na kraji běžný jihočeský vesnice (s minipivovarem teda) a ze všech tří stran silnice, takže tak krásný místo to není, ale v pěknym kraji, to jo. A pivo dobrý, to né, že ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Tak tam nejdu.Sorry, s je na klávesnici hned vedle d, no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Ahoj kolegové, nemáte náhodou tip na slušný podnik, kam vzít v Olomouci rodinu na oběd po promoci? Půjde babička i děda, takže aby si tam vybrali k jídlu i něco oni (takže žádná burgrárna) a aby to jakštakš vypadalo. Nemusí to zase být nějaká úplná snobárna, bude nás 9 a budu to cvakat, tak abych pak nemusel rozprodávat hodinky Zkrátka takovej ten lepší standard kde je čisto a pěkně a slušně vaří. Kam byste se nestyděli vzít vaše na promoční oběd?Napadl mě jen Drápal, Plan B nebo M3. Dík za případný rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Ahoj, tedka docela solidne vari U Morice (byvala Husa), vedle PlanuB jeste muzes zkusit sousedni Pivovar Moritz nebo pokud budes mobilni zkusit zajet do Chomoutova. Jeste je slusna zahradka U Goliase, ale je ram furt plno. Kdybys chtel rezervacku, dej vedet, osobne jw to lepsi nez po telefonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Ahoj kolegové, nemáte náhodou tip na slušný podnik, kam vzít v Olomouci rodinu na oběd po promoci? Půjde babička i děda, takže aby si tam vybrali k jídlu i něco oni (takže žádná burgrárna) a aby to jakštakš vypadalo. Nemusí to zase být nějaká úplná snobárna, bude nás 9 a budu to cvakat, tak abych pak nemusel rozprodávat hodinky Zkrátka takovej ten lepší standard kde je čisto a pěkně a slušně vaří. Kam byste se nestyděli vzít vaše na promoční oběd?Napadl mě jen Drápal, Plan B nebo M3. Dík za případný rady Neni spatny ani Cafe New One, Svatovaclavsky pivovar a treba Lobster v Santovce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Ahoj, tedka docela solidne vari U Morice (byvala Husa), vedle PlanuB jeste muzes zkusit sousedni Pivovar Moritz nebo pokud budes mobilni zkusit zajet do Chomoutova. Jeste je slusna zahradka U Goliase, ale je ram furt plno. Kdybys chtel rezervacku, dej vedet, osobne jw to lepsi nez po telefonu. Ahoj, úplně mi došlo, že jsem Ti tu zapomněl poděkovat za tipy. Měl jsem to dneska a nakonec jsme se dvěma auty přesunuli do Chomoutova do pivovaru a u všech hostů spokojenost já jsem se nechal zlákat burgrem, ač jsem zezačátku avizoval, že burgrárny ne... Takže ještě jednou díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Povidláček - Během oběda-pěkná Poběda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 (upraveno) Povidlacek: jasny, ja to poznal hned z ty fotky a smal jsem se. Hlavneze spokojenost, ja klukum z Chomouta fandim. Tak uz to mas vsecko za sebou, gratuluju! Budes-li mit cestu kolem, dej vedet, zajdem na 1. Upraveno 28. června 2017 uživatelem nividic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Kam byste doporučili zajít na normální oběd v Chomutově? Už mě nebaví tam furt přibržďovat u káefcéčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Kam byste doporučili zajít na normální oběd v Chomutově? Už mě nebaví tam furt přibržďovat u káefcéčka. Byl jsem tam dvakrát v restauraci Republika a bylo to skvělé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Byl jsem tam dvakrát v restauraci Republika a bylo to skvělé.Výborně, díky. Vypadá to pěkně a navíc je to 500 m od cíle mé služebky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Výborně, díky. Vypadá to pěkně a navíc je to 500 m od cíle mé služebky. A mají tam dost slušnou polotmavou třináctku :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Když já jsem na ty starší, a přičmoudlý taky bejt nemusej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Vlastně se taky o posezení v Chomoutově docela zajímám.Jezdíme tam za tchánem a nikde jsem se tam nadlábnout nebyl.Vždycky vyjedeme někam do okolí a přitom ve městě jsem měl akorát zmrzku.Tak budu taky vděčnej za nějaký tip.Jinak těch polotmavejch třináctek jsem tam taky viděl dost.Tam ale musim jezdit se ženou, tak je mi to fuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 je tam teda i dost černejch šedesátek za pár korun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Mojí ženě se to dost těžko vysvětkuje.Raději budu šetřit.I když cena dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se