Přejít na obsah

Tip na dobrou hospodu/ restauraci/ kavárnu...

Doporučené příspěvky

Ahoj kolegové, nemáte náhodou tip na slušný podnik, kam vzít v Olomouci rodinu na oběd po promoci? Půjde babička i děda, takže aby si tam vybrali k jídlu i něco oni (takže žádná burgrárna) a aby to jakštakš vypadalo. Nemusí to zase být nějaká úplná snobárna, bude nás 9 a budu to cvakat, tak abych pak nemusel rozprodávat hodinky :D Zkrátka takovej ten lepší standard kde je čisto a pěkně a slušně vaří. Kam byste se nestyděli vzít vaše na promoční oběd?

Napadl mě jen Drápal, Plan B nebo M3. Dík za případný rady :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, tedka docela solidne vari U Morice (byvala Husa), vedle PlanuB jeste muzes zkusit sousedni Pivovar Moritz nebo pokud budes mobilni zkusit zajet do Chomoutova. Jeste je slusna zahradka U Goliase, ale je ram furt plno. Kdybys chtel rezervacku, dej vedet, osobne jw to lepsi nez po telefonu.

Odkaz ke komentáři

Ahoj kolegové, nemáte náhodou tip na slušný podnik, kam vzít v Olomouci rodinu na oběd po promoci? Půjde babička i děda, takže aby si tam vybrali k jídlu i něco oni (takže žádná burgrárna) a aby to jakštakš vypadalo. Nemusí to zase být nějaká úplná snobárna, bude nás 9 a budu to cvakat, tak abych pak nemusel rozprodávat hodinky :D Zkrátka takovej ten lepší standard kde je čisto a pěkně a slušně vaří. Kam byste se nestyděli vzít vaše na promoční oběd?

Napadl mě jen Drápal, Plan B nebo M3. Dík za případný rady :)

Neni spatny ani Cafe New One, Svatovaclavsky pivovar a treba Lobster v Santovce.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Ahoj, tedka docela solidne vari U Morice (byvala Husa), vedle PlanuB jeste muzes zkusit sousedni Pivovar Moritz nebo pokud budes mobilni zkusit zajet do Chomoutova. Jeste je slusna zahradka U Goliase, ale je ram furt plno. Kdybys chtel rezervacku, dej vedet, osobne jw to lepsi nez po telefonu.

Ahoj, úplně mi došlo, že jsem Ti tu zapomněl poděkovat za tipy. Měl jsem to dneska a nakonec jsme se dvěma auty přesunuli do Chomoutova do pivovaru a u všech hostů spokojenost :) já jsem se nechal zlákat burgrem, ač jsem zezačátku avizoval, že burgrárny ne... :D Takže ještě jednou díky  :cheers:

post-32970-0-88889700-1498591217_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Vlastně se taky o posezení v Chomoutově docela zajímám.Jezdíme tam za tchánem a nikde jsem se tam nadlábnout nebyl.Vždycky vyjedeme někam do okolí a přitom ve městě jsem měl akorát zmrzku.Tak budu taky vděčnej za nějaký tip.Jinak těch polotmavejch třináctek jsem tam taky viděl dost.Tam ale musim jezdit se ženou, tak je mi to fuk.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...