Frantik Odesláno 1. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2013 Chdim ted sem http://www.pivovarmarina.cz/pivo a je to dost dobry. Kdo ma rad lokalni piva a dobrou kuchyn, doporucuju. Jo a pivovar je primo soucasti hospody, takze je vsechno videt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 1. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2013 Nevim jestli to tady už neni, ale já teď často chodim ke Třem růžím, v Praze - http://www.u3r.cz/. Většinou teda jenom na pivo a něco malýho, ale i hlavní jídla vypadaj velice slušně, cenově jsou (vzhledem k lokalitě a kvalitě jídla) na tom velmi dobře. Bohužel nedělaj meníčka přes oběd. K tomu nejdůležitějšímu, pivu - teď maj výbornou svěží pšenici a jemnej Irish Ale, jinak jejich standardní ležák je taky solidní. Chystá se i IPA, na tu se těšim. Cenově jsou ty piva vejš, ale vzhledem k jejich síle je to aspoň taková přirozená regulace:) Mě v té Husovce vždycky vcucne Tygr a vyplivne mě nepoužitelného na další koštování (jdu se pak vždy jen dorazit k Medvídkům jedním Oldgottem)...3 růže už jsou v plánu dlouho, takže díky za motivaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2013 Ondoni: Netvrdim, že tam občas nepřijdu trochu načatej od Jelínků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 1. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2013 Mě v té Husovce vždycky vcucne Tygr a vyplivne mě nepoužitelného na další koštování (jdu se pak vždy jen dorazit k Medvídkům jedním Oldgottem)...3 růže už jsou v plánu dlouho, takže díky za motivaci No a já v Husovce asi 20 metrů od Tygra pracuju. A to je zlo. Člověk kolikrát celej den nedokáže myslet na nic jinýho. A když pak přijde ta chvíle, musí si dát jedno jenom na stojáka, protože neni šance si sednout. Nicméně štaci Tygr -> Medvídci jsem si jednou obohatil ještě Kočkama a Vejvodama, takže to byl věru výživnej večer. Ondoni: Netvrdim, že tam občas nepřijdu trochu načatej od Jelínků A tomhle radši ani nemluvit. Jediný štěstí, že zavíraj v 10, jinak bych tam kolikrát musel i spát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 1. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2013 A sakra, dostal jsem chuť na pivo... To se dělá, takle vychvalovat jednu hospodu poblíž za druhou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 1. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2013 Chdim ted sem http://www.pivovarmarina.cz/pivo a je to dost dobry. Kdo ma rad lokalni piva a dobrou kuchyn, doporucuju. Jo a pivovar je primo soucasti hospody, takze je vsechno videt.Mě naštvalo, když už po nějakých 2-3 týdnech provozu zdražili jídlo. Ale pivo tam mají dobré, prostředí ještě lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 1. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2013 No a já v Husovce asi 20 metrů od Tygra pracuju. A to je zlo. Člověk kolikrát celej den nedokáže myslet na nic jinýho. A když pak přijde ta chvíle, musí si dát jedno jenom na stojáka, protože neni šance si sednout. Nicméně štaci Tygr -> Medvídci jsem si jednou obohatil ještě Kočkama a Vejvodama, takže to byl věru výživnej večer. A tomhle radši ani nemluvit. Jediný štěstí, že zavíraj v 10, jinak bych tam kolikrát musel i spát. Jj, s tím posedem u Tygra je to špatné, vlastně jsou jen tři varianty: - od půl třetí vystát frontu (v zimě nic moc, v létě velmi přijemné přehlídkové molo)- dát rezervačka (prej to jde, ale nikdy jsem nezkoušel)- dát na stojáka a doufat, že se něco uvolní (nikdy se mi nestalo) Ale pracovat 20 metrů od zdroje, to musí být vážně peklo...stačí, že tam do Husovky občas musím pracovně a tu jednu nastojákovou plzeň nestíhám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 1. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2013 Chdim ted sem http://www.pivovarmarina.cz/pivo a je to dost dobry. Kdo ma rad lokalni piva a dobrou kuchyn, doporucuju. Jo a pivovar je primo soucasti hospody, takze je vsechno videt. Já bydlím kousek odtud a dal jsem mu už několik šancí, ale pokaždé jsem byl jídlem naprosto zklamaný. V této lokalitě u mne zcela vítězí Avion, kde mají také vlastní piva, ale kuchyni násobně lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 11. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2013 Já jsem občas za těmito zážitky chodíval tady http://www.micafe.cz/ (bývalá La Casa Latina). Mají slušnou nabídku destilátů, vinný sklep, velký výběr doutníků a ve sklepě je udělaný moc pěkný doutníkový klub v koloniálním stylu. Jen tam regulérně nevaří plnohodnotná jídla, ale jsou k dispozici tapas a další mexické pochutiny. Tak díky za typ. Podnik jsem navštívil a byl jsem spokojený. Výběr vína i rumů slušný, ceny mírné, obsluha příjemná a prostředí taky. Doutníky jsem si přinesl vlastní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 11. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2013 Tak díky za typ. A jaký tip vína sis dal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 11. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2013 (upraveno) Asi se budu chystat na pár dnů do Hradce - se slečnou. Nějaký tip na příjemnou večeři, prosím? Upraveno 11. srpna 2013 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 11. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2013 (upraveno) Asi se budu chystat na pár dnů do Hradce - se slečnou. Nějaký tip na příjemnou večeři, prosím? V Hradci je nejlepší si vzít auto a za 3/4 hodiny jsi u nás a tady v Aplausu mají dobrý všechno :-) http://www.hotelaplaus.cz/ Jinak je v Hradci slušná Indická - Royal Maharaja. Stejná pobočka jako je ta v Liberci. Upraveno 11. srpna 2013 uživatelem Tomas_2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 11. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2013 Asi se budu chystat na pár dnů do Hradce - se slečnou. Nějaký tip na příjemnou večeři, prosím?http://www.localis.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 11. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2013 Díky za tipy pánové, já nenašel nic jiného, než v hotelu.. A Litomyšl, byť krásná, na tomhle výletě nebude. 3 dny Hradec vč. párty na letišti, to stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 12. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2013 To Kamil. Tak dlouho jsem přemýšlel, jaké i se píše v Micafe, až jsem napsal tvrdé y ve slově typ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 12. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2013 Pokud se budete motat po Jeseníkách, doporučuju restauraci Křížový vrch nad Jeseníkem (směr Rejvíz), používají maso z nedaleké ekofarmy, hlavně Anguse, pak dost jehněčího, zvěřina... fakt jsme si pochutnali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 http://www.localis.cz/ Díky za tip. Na tvoje doporučení jsme tam o víkendu zašli, když jsme měli cestu přes Hradec. Já si dal hovězí steak, přítelkyně kachní prsa ( sous-vide) a zkusili jsme i polévku z červené čočky. Opravdu to měli super. Porce tak akorát, chuťově parádní. Zajímavý nápad bylo pyré z květáku, které podávali k té kachně. Určitě znovu zajdeme. Všem mohu doporučit, Zmizíkovi děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 Vypadá to moc lákavě, jen toho brouka, co furt útočí na tu flákotu jsem měl už tendenci plácnout... :-)Díky za tip. Na tvoje doporučení jsme tam o víkendu zašli, když jsme měli cestu přes Hradec. Já si dal hovězí steak, přítelkyně kachní prsa ( sous-vide) a zkusili jsme i polévku z červené čočky. Opravdu to měli super. Porce tak akorát, chuťově parádní. Zajímavý nápad bylo pyré z květáku, které podávali k té kachně. Určitě znovu zajdeme. Všem mohu doporučit, Zmizíkovi děkuji. Localis.png Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 Vypadá to moc lákavě, jen toho brouka, co furt útočí na tu flákotu jsem měl už tendenci plácnout... :-) Ten už rozbil monitorů...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 Todle je sranda - https://cs-cz.facebook.com/YakuBbq Vybereš spoustu různejch masíček (od specialit typu vepřovýho střeva po svíčkovou, v různejch úpravách), dostaneš malej gril a jedeš. Obsluha ráda pomůže, třeba s velkejma krevetama.. Moc se mi líbí koncept malejch porcí, ochutnáš toho spoustu. K tomu perfektní pivo Kocour z Varnsdorfu a uvolněná atmosféra. Takovej nekompletní jídelák zde - http://www.cuketka.cz/wp-content/uploads/yaku_menu2.gif Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se