Hasňa Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Odesláno 1. června 2011 Jestli nahodou nestal 70k jenom ten kozeny custom obojek. Daytony jsou zvlast.
Radimk Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Odesláno 7. června 2011 (upraveno) Tak přidám svůj postřeh do diskuze.V sobotu jsem byl na rodinné oslavě a docela mi spadla brada:Bratranec- Rolex ( mám ten dojem že Daytona) bílý cifr, neskutečná věc..Strejda- Omegy - Bondovky - též krásná klasikaDruhej- Breitling chrono Superocean (??)Moje maličkost - Breitling Colt automat..Zbytek spíš plebs, pár původních PRIM kousků, a jinak nudaŽenská část, krom 1-2 kousků co stály za řeč spíš nic.Ale proč to tu píšu: Poprvé ( no nesmějte se!!) jsem si ošmaťlal Rolexy. Několikrát na ruce, pohrát si s chronem... a ten pocit je neskutečný, ne že by z nich sm.děly ty prachy co určitě stály, ale počínaje sponou, tahem, pouzdrem, prostěk tomu "R" ta korunka jednoznačně patří...Mimochodem... víte proč v Itálii nosí chlapi hodinky na pravé ruce?? Z levé ruky vám je zlodějíčci na skůtru stáhnou během pár vteřin - drcnou ( jako že náhodou) do zrcátka, a jak řidič vystrčí ruku je holej...Jo a když sem viděl v jakým jsou stavu... ten blázen s nima snad i ten fotbal hraje.. Edit: A srovnání velikostí: Omegy jsou o cca 1 mm větší než "R" ale vypadají až sprostě a zbytečně velké.. Upraveno 7. června 2011 uživatelem Radimk
sibirnaya Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Odesláno 7. června 2011 fejky na kuzi za 60klacku, princezne asi hrabe Customers can choose to have a real Rolex watch or a less expensive replica model used to create the ultimate dog accessory which is made of the highest quality English leather. Each Rolex Dog Collar takes around eight weeks to be created to ensure the perfect fit and a finish that is fit for a Prince or Princess.
organic Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Odesláno 7. června 2011 fejky na kuzi za 60klacku, princezne asi hrabe Customers can choose to have a real Rolex watch or a less expensive replica model used to create the ultimate dog accessory which is made of the highest quality English leather. Each Rolex Dog Collar takes around eight weeks to be created to ensure the perfect fit and a finish that is fit for a Prince or Princess. Ten pes je nechutný a ty pseudaytony ve zlatě taky. K čemu to jako je? Vždyť ten pes se ani nemůže podívat kolik je hodin?
sibirnaya Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Odesláno 7. června 2011 to neni zlato, ale fejkovej bikolor..
organic Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Odesláno 7. června 2011 to neni zlato, ale fejkovej bikolor.. I kdyby byly pravý tak je to hnus. To je jak pudl s kabelkou Louis Vitton
maama Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Odesláno 7. června 2011 bejt hafan s řádově lepším sluchem než maj lidi a paníček by mi blízko k uchu připnul tikající bazmeg, tak bych krkem drhnul asfalt, dokud bych tu parádu neroztřískal. to jsou nápady
shore Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Odesláno 7. června 2011 Příznivcům Rolex pro informaci a zajímavost - ceník novinek z Basel 2011 u AD v Bulharsku (Sofia) zaujimave ceny, nove yachtmaster som videl v parizi za 34tis Euro a v Bulharsku su za 20K..
skalis Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Odesláno 7. června 2011 To je vazne nechut... Nechat 8 tydnu vyrabet kozenej obojek asi nebude uplne levna zalezitost a kdyz se na nej pak placnou fejkovy daytony, tak doopravdy vznikne ultimate dog accessory. a real Rolex watch or a less expensive replica model used to create the ultimate dog accessory... takes around eight weeks to be created
jktibet Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Odesláno 7. června 2011 EDIT: samozřejmě automaticky počítám s tím, že mi to sibirnaya vysvětlí...... ......zdravím Skalise, po Milgausech jsem toužil, ale absence vyskoušet je na živo mi nedala příležitost realizovat koupi.Koupil si je kamarád a já jsem byl zklamaný.Nechci urazit vkus některých členů Chronomag fora, ale dle mého názoru nic moc...opravdu jim něco chybí.MK
enslow Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Odesláno 11. června 2011 ja som doteraz rolex nikdy ani len nedrzal...ale teraz sa mi podarila vysmelit jedny vintage oystrery a je zaujimave ako dokazu 50 rocne hodiny byt tak skarede az su dokonale do posledneho detailu.a dokazu neuveritelne sedet na ruke a pritahovat moj pohlad..
tenge Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Odesláno 13. června 2011 Musím říct, že tahle kombinace explorerů a shell cordovan nato strap se mnou málem sekla. Ty hodinky se pro tenhle řemen narodily. Nádhera. Dokážu si představit, jak tenhle řemen stárne s hodinkama. Čím starší tím hezčí. Tahle kůže z koňské p....e přežije snad všechno. Nutně potřebuju řemen shell cordovan. edit: link http://blog.perpetue...plorer-watch-1/ ty HTE jsou super...kde by se dali sehnat?
Kalifx Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Odesláno 18. června 2011 Chlapi, zkusím se zeptat tady. Kdysi se tu na fóru poflakoval takovej orientační návod, jak na noc odkládat Rolexky aby se třeba trošku zpožďovaly nebo předcházely a tak. Kámoš s Rolexama se mě na to ptal. Říkal jsem mu, že je lepší vibrograf, ale i tak - nemáte někdo ten obrázek? Díky.
Cyber Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Odesláno 18. června 2011 Chlapi, zkusím se zeptat tady. Kdysi se tu na fóru poflakoval takovej orientační návod, jak na noc odkládat Rolexky aby se třeba trošku zpožďovaly nebo předcházely a tak. Kámoš s Rolexama se mě na to ptal. Říkal jsem mu, že je lepší vibrograf, ale i tak - nemáte někdo ten obrázek? Díky. tady to je: http://www.minus4plus6.com/regulation.htm
Kalifx Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Odesláno 18. června 2011 tady to je: http://www.minus4plus6.com/regulation.htm Díky moc.
Gilius Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Odesláno 18. června 2011 To já jsem Rolády už držel,na celorepublikovém srazu(díky Jakubisko ). Hodinky jsou to parádní,to se musí nechat ! Akorát já už snesu maximálně ruční nátah( automat mi už přes práh nesmí) a stejně jsem takovej nesvůj,chybí mi tam digitální rámeček. Kdyby Rolex dělal ana/digi......jéje...... Samozřejmě,kdybych měl rolády na ruce,ani trošinku bych se nezlobil,to dá rozum. Můžeme o tom polemizovat donekonečna,ale když se řekne slovo Rolex,každej ví......
gougy Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Odesláno 18. června 2011 Akorát já už snesu maximálně ruční nátah( automat mi už přes práh nesmí) a stejně jsem takovej nesvůj,tak se přidej mezi baterkáče, vždyť to je Ti nejbližší
Gilius Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Odesláno 18. června 2011 stejnej případ,jako u ručního nátahu(bude mi chybět to digi)......ale asi jediná volitelná alternativa,co se týká Rolexu. To je fakt.
FiXilVer Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 rolexy su fakt univerzalne! mylsim, ze bezproblemov sa hodia aj do obleku.. ako jedny z mala ocelovych hodiniek na tahu napr. pred par dnami na skusku z fyziologie.. na pisomku a prakticku cas v prvy den druhy den na teoreticku cast
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se