Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník REO
Odesláno

Omluvte porušení pravidla, ale nedá mi to. Situace je už k posrání, když jsme se dopracovali od Rolexů ke zkoumání google. Fakt, kašleme na to a najděme si jiné téma. Řekli jsme všechno a pak mnohem, mnohem víc.

Pro mě vlákno končí takhle, Rolex je nejlepší a pár fotek to jen potvrzuje ;) .

post-4166-094745400 1289127897.jpg

post-4166-085542400 1289127911.jpg

post-4166-096143400 1289127923.jpg

post-4166-001379400 1289127938.jpg

zdroj - http://rolexblog.blogspot.com/2010/04/rolex-hotness-stephanie-seymour-super.html

• Dát hlas 1
Odesláno

A pokud někdo není na ženský

post-227-085902300 1289135005.jpeg

• Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 1
Odesláno (upraveno)

Tahle teta taky wears Rolex, ale najít její fotku s těma hodinkama na ruce je podstatně těžší než třeba tuhle.

Carmen Electra

post-7085-002617700 1289157629.jpg

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

No koupit si rolexky jen proto, že je nosí nějaká prsatá buchta, to by tu snad nikdo neudělal, ne?

(nebo jinak - ty jejich fotky sem asi dávat nemusíte, co?)

• Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 2
Odesláno (upraveno)

No koupit si rolexky jen proto, že je nosí nějaká prsatá buchta, to by tu snad nikdo neudělal, ne?

Klidně mi to smázni. Byl to pokus odlehčit vlákno, v němž atmosfera stála za starou bačkoru díky vzájemným útokům zástupců obou "táborů".

Evidentně to byl pokus neúspěšný. :suicide_anim:

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Klidně mi to smázni. Byl to pokus odlehčit vlákno, v němž atmosfera stála za starou bačkoru díky vzájemným útokům zástupců obou "táborů".

Evidentně to byl pokus neúspěšný.  :suicide_anim:

Proč mazat Carmen Electru ? Lepší pohled na kus ženské než na výpis z google  :D.

• Dát hlas 2
Odesláno

Jedine ze by ich ta buchta kupila MNE!!.... :smile_anim: :smile_anim:
Odesláno

Tohle fórum je asi jedinej prostor, kde tohle:

"The lesbians next door bought me a rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch."

není chápáno jako vtip...

Chápu - on nechtěl rolexky, on chtěl Damasko, tak byl zklamanej!
Odesláno

Já tomu jako vtipu rozumím - přece by mu nikdy nedaly rolexky, že jo....... nebo jo???

Tohle je muj oblibenej. A jeste jeden takovej znam (a uz jsem ho asi i nekam psal):

Orgasms are like Rolex. Somethimes they are fake...

Odesláno

Toto fórum je zřejmě jediný prostor, kde chlapa nenaštve falešný orgasmus tolik, co falešný rolexky.

oboji by me nas*alo stejne, bandi! akorat naletet na fejk orgac je asi levnejsi nez fejk lolex.

Odesláno (upraveno)

Takze se to tu po 26 stranach dopracovalo od Rolexu k sexu. To ani jinak nemohlo skoncit. Case closed.

Proste s Rolexama to nandas i King Kongovi ...nebo, let me rephrase ... s Rolexama sbalis holku, ktera to nanda i King Kongovi :-)

Posted Image

Upraveno uživatelem martini
Odesláno

oboji by me nas*alo stejne, bandi! akorat naletet na fejk orgac je asi levnejsi nez fejk lolex.

Až na to, že falešný rolexy máš šanci rozpoznat...na rozdíl od falešnýho orgasmu :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...