Návštěvník REO Odesláno 7. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2010 Omluvte porušení pravidla, ale nedá mi to. Situace je už k posrání, když jsme se dopracovali od Rolexů ke zkoumání google. Fakt, kašleme na to a najděme si jiné téma. Řekli jsme všechno a pak mnohem, mnohem víc. Pro mě vlákno končí takhle, Rolex je nejlepší a pár fotek to jen potvrzuje . zdroj - http://rolexblog.blogspot.com/2010/04/rolex-hotness-stephanie-seymour-super.html 1
Návštěvník Odesláno 7. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2010 A pak že na velikosti nezáleží. Sorry nějak jsem si nemoh pomoct
Conrad Odesláno 7. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2010 A pokud někdo není na ženský 2 1
honza71 Odesláno 7. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2010 (upraveno) Tahle teta taky wears Rolex, ale najít její fotku s těma hodinkama na ruce je podstatně těžší než třeba tuhle.Carmen Electra Upraveno 7. listopadu 2010 uživatelem honza71
Milis Odesláno 7. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2010 A pokud někdo není na ženský V podstatě malá roláda je španělskej ptáček.
Jeremy Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 No koupit si rolexky jen proto, že je nosí nějaká prsatá buchta, to by tu snad nikdo neudělal, ne?(nebo jinak - ty jejich fotky sem asi dávat nemusíte, co?) 2 2
honza71 Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 (upraveno) No koupit si rolexky jen proto, že je nosí nějaká prsatá buchta, to by tu snad nikdo neudělal, ne? (nebo jinak - ty jejich fotky sem asi dávat nemusíte, co?) Klidně mi to smázni. Byl to pokus odlehčit vlákno, v němž atmosfera stála za starou bačkoru díky vzájemným útokům zástupců obou "táborů". Evidentně to byl pokus neúspěšný. Upraveno 8. listopadu 2010 uživatelem honza71
Snow Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 Klidně mi to smázni. Byl to pokus odlehčit vlákno, v němž atmosfera stála za starou bačkoru díky vzájemným útokům zástupců obou "táborů". Evidentně to byl pokus neúspěšný. Proč mazat Carmen Electru ? Lepší pohled na kus ženské než na výpis z google . 2
stopa99 Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 No koupit si rolexky jen proto, že je nosí nějaká prsatá buchta, to by tu snad nikdo neudělal, ne? (nebo jinak - ty jejich fotky sem asi dávat nemusíte, co?) Jedine ze by ich ta buchta kupila MNE!!....
bandicoot Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 Tohle fórum je asi jedinej prostor, kde tohle: "The lesbians next door bought me a rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch." není chápáno jako vtip...
cigi Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 (upraveno) Já tomu jako vtipu rozumím - přece by mu nikdy nedaly rolexky, že jo....... nebo jo??? Upraveno 8. listopadu 2010 uživatelem cigi
sureshot Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 oni mu tieto kupili Já tomu jako vtipu rozumím - přece by mu nikdy nedaly rolexky, že jo....... nebo jo???
Jeremy Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 Tohle fórum je asi jedinej prostor, kde tohle: "The lesbians next door bought me a rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch." není chápáno jako vtip... Chápu - on nechtěl rolexky, on chtěl Damasko, tak byl zklamanej!
skalis Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 Já tomu jako vtipu rozumím - přece by mu nikdy nedaly rolexky, že jo....... nebo jo??? Tohle je muj oblibenej. A jeste jeden takovej znam (a uz jsem ho asi i nekam psal): Orgasms are like Rolex. Somethimes they are fake...
sibirnaya Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Ja bych ti ten ftipek poupravil, most of them are fakes
Z. Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Ja bych ti ten ftipek poupravil, most of them are fakes Yes, exactly! Both of them are mostly fakes...
bandicoot Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Yes, exactly! Both of them are mostly fakes... Toto fórum je zřejmě jediný prostor, kde chlapa nenaštve falešný orgasmus tolik, co falešný rolexky. 2
little_w Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Toto fórum je zřejmě jediný prostor, kde chlapa nenaštve falešný orgasmus tolik, co falešný rolexky. oboji by me nas*alo stejne, bandi! akorat naletet na fejk orgac je asi levnejsi nez fejk lolex.
martini Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 (upraveno) Takze se to tu po 26 stranach dopracovalo od Rolexu k sexu. To ani jinak nemohlo skoncit. Case closed. Proste s Rolexama to nandas i King Kongovi ...nebo, let me rephrase ... s Rolexama sbalis holku, ktera to nanda i King Kongovi :-) Upraveno 10. listopadu 2010 uživatelem martini
xjr1 Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 oboji by me nas*alo stejne, bandi! akorat naletet na fejk orgac je asi levnejsi nez fejk lolex. Až na to, že falešný rolexy máš šanci rozpoznat...na rozdíl od falešnýho orgasmu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se