Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

Ty se směješ, ale ja na to mám fakt pech. Strasne bych chtel machrovat, ale nejak se mi to nedaří. Prim Diplomat byly hodinky po dědovi, Breitling Emergency měly prý divnou anténu, která stejne nefunguje, Panerie jsou dobrý bagety a Rolexy jsou fejky. No co teda si mám koupit, abych mohl machrovat?!?!?!? Posted Image

wono by se stačilo oholit, umejt, vyčistit zuby zároveň s botama a hnedle člověk vypadá věrohodněji :lol2:
Odesláno

Možná ty Festiny nebo Q&Q by to vyřešili a konečně by mi je někdo pochválil. Festinu zná totiž každej, je to prověřená značka!Posted Image

wono by se stačilo oholit, umejt, vyčistit zuby zároveň s botama a hnedle člověk vypadá věrohodněji :lol2:

Já když se denně holim, tak krvácim! A koupal jsem se v sobotu.

Odesláno (upraveno)

Ty se směješ, ale ja na to mám fakt pech. Strasne bych chtel machrovat, ale nejak se mi to nedaří. Prim Diplomat byly hodinky po dědovi, Breitling Emergency měly prý divnou anténu, která stejne nefunguje, Panerie jsou dobrý bagety a Rolexy jsou fejky. No co teda si mám koupit, abych mohl machrovat?!?!?!? Posted Image

zacni chodit do posilovne a holit si hrud :)

edit: kua, tiez mi to trva dopisat prispevok :)

Upraveno uživatelem instant
Odesláno (upraveno)

Tak už nic no. Rolex u mě definitivně skončil. Škoda.

Nedelej unahlene zavery a zkus se prokousat timto rozhovorem/clankem. Ostatnim nabizim uryvek:

So, I set the gears in motion. Walt had been doing some outstanding reviews of some of the Great House watches from his own collection and was gaining in notoriety, but I don?t believe he had never even cracked open a Rolex. I asked if he?d do me a favor and review a Rolex watch for me, and he agreed. I bought a Rolex Explorer 1 ?off the shelf? from a friend of mine who was an authorized Rolex dealer, and with a straight face handed the watch over to Walt, knowing full well, when he pulled the movement and exposed it naked to his high power microscopes he would be totally surprised and disappointed with the finish. After all, his points of reference were Pateks, Vacherons, Langes, and Rolexes can?t compete at face value to these watch finishes. Rolex, as well as Omegas, were the kings of ?workhorse? watches, not of artistic finishes and high caliber workmanship.

Heh, tohle je ale drsny :), uplne vidim specialni rolexi akcni sniper jednotku:

Then the weirdest thing happened. I got an email from Rolex headquarters, asking me for Walt?s home address. Rolex is super paranoid about their branding image, and it seemed highly likely to me that they might actually go after Walt. Now things began to border on the theater of the absurd. If a movie critic panned a movie, does the director go after the critic? Of course not. I didn?t even answer Rolex?s email.

Upraveno uživatelem skalis
Odesláno (upraveno)

Když to nejde od řeky, zkus na to jít od lesa. Nekupuj si hodinky na machrování, ale takové, co se Ti opravdu budou líbit. Pak to zafunguje i na to machrování. ;) Uvidíš !!!

Ale jestli se Ti fakt líbili i ty, co si měl doposud, tak jsi holt v r..i . :D

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Možná ty Festiny nebo Q&Q by to vyřešili a konečně by mi je někdo pochválil. Festinu zná totiž každej, je to prověřená značka!

Franto, a nebo si kup Primky s turbilijonem :). Ty jsou megakuul, muzes obdivovat krasu kralovske hodinarske komplikace pres specialni vyrez na ciferniku a vsichni ostatni s Tebou.
Odesláno

Když to nejde od řeky, zkus na to jít od lesa. Nekupuj si hodinky na machrování, ale takové, co se Ti opravdu budou líbit. Pak to zafunguje i na to machrování. ;) Uvidíš !!!

Ale jestli se Ti fakt líbili i ty, co si měl doposud, tak jsi v r..i . :D

No právě že si vždycky vyberu hodinky co se mi líbí!!!!!!!!!! Takže je to asi prostě divnej vkus Posted Image

Franto, a nebo si kup Primky s turbilijonem :). Ty jsou megakuul, muzes obdivovat krasu kralovske hodinarske komplikace pres specialni vyrez na ciferniku a vsichni ostatni s Tebou.

A máš pravdu, to mě nenapadlo. Hodim je na bílej řemen se cvočkama a bude to. A všichni budou čumět!!! Posted Image

Odesláno

vonehda byl u me zakaznik, kterej taky dela rukama, mrknu na zapesti a rikam:''Hezky Daytony''. Tak mi bylo vysvetleno, ze to jsou fiky, protoze se mu libi design, ale uz ne cena, a aspon nema takhle strach s nima nekde skrabnout. A hlavne, pokud je v monterkach, tak by nikdo nikdy neveril, ze jsou pravy, i kdyby byly, a pokud je vokoplej a v Merglu, tak by nikdo zas nerek, ze pravy nejsou.. Tak sem mu rek, ze to chapu, ze moje Yachtmastery sou taky fejky, a byl spokojenej.. Nekdo to tak proste ma.

Ja mam Rolex v hlave uz od mala, je to hodne u me ovlivneny americkejma filmama, jednoznacne. A konecne jsem se dopracoval od prumeru 49mm k 40-41mm a jsem spokojenej. Rolex je Rolex, zna je kazdej, pozna je malokdo - aspon v nasich koncinach, zpracovani je bezvadny, kyklopa zboznuju, ta znacka ma zvuk, tradici, hodnotu, auru apod. Jsou spolehlivy, servis neni extra drahej, muzes mit leskly modely, muzes mit matny nenapadny modely..

Ale jak rikam, vetsina lidi zna Rolex, ale minimum lidi vi, jak vlastne vypada.

Odesláno

S notnou dávkou nadsázky - pro mě osobně už na Rolexech není nic. Prošel jsem malým myšlenkovým deliriem a přes fáze "musím mít - později - někdy - rolex je rolex" jsem dospěl do stanice "asi vůbec". Jakožto vzorový příklad pozéra (ale takovýho toho, jak jste se tu hádali jestli vůbec existuje, toho co má zároveň rád kvalitní věci :D ) mně imponuje značka a vlastně i technický provedení, ale Rolex je pro mě málo mačo. :). Snad jen mimo SD, ale to si za ty prachy koupím raději něco, co má podle mě mnohem zajímavější kalibr, alespoň vnitřní AR a i neotřelejší design. Chvilku mně to trvalo, ale snad už mám jasno. Nicméně... Každému jeho Rolexy upřímně pochválím, protože jsou to z obecnýho hlediska jedny z nejkvalitnějších hodinek co znám a na rukách jejich majitelů se mně líbí téměř bez výhrad. Ne toliko na mé. :)

Odesláno

vonehda byl u me zakaznik, kterej taky dela rukama, mrknu na zapesti a rikam:''Hezky Daytony''. Tak mi bylo vysvetleno, ze to jsou fiky, protoze se mu libi design, ale uz ne cena, a aspon nema takhle strach s nima nekde skrabnout. A hlavne, pokud je v monterkach, tak by nikdo nikdy neveril, ze jsou pravy, i kdyby byly, a pokud je vokoplej a v Merglu, tak by nikdo zas nerek, ze pravy nejsou.. Tak sem mu rek, ze to chapu, ze moje Yachtmastery sou taky fejky, a byl spokojenej.. Nekdo to tak proste ma.

Ja mam Rolex v hlave uz od mala, je to hodne u me ovlivneny americkejma filmama, jednoznacne. A konecne jsem se dopracoval od prumeru 49mm k 40-41mm a jsem spokojenej. Rolex je Rolex, zna je kazdej, pozna je malokdo - aspon v nasich koncinach, zpracovani je bezvadny, kyklopa zboznuju, ta znacka ma zvuk, tradici, hodnotu, auru apod. Jsou spolehlivy, servis neni extra drahej, muzes mit leskly modely, muzes mit matny nenapadny modely..

Děkuju ti náčelníku, ty mi vždycky ukážeš cestu Posted Image

Odesláno

Dobra storka :).

Presne tak to je. Reknes Rolex a kazdymu ze zablejskaj ocicka. Ale na ulici je nikdo nepozna, pro vetsinu lidi existuje jen to slovo.
Odesláno

Nerad bych na Rolex zlomil hůl, věřím, že umí udělat hodinky precizně. Ale jsem přesvědčený o tom, že při jejich produkci se těch špatných kusů najde daleko víc.

Daleko větší jistota je podle mě u GS.

Ale to nejsou spatne kusy. Spatne (=horsi) jsou jen ve srovnani s Patekem, Vacheronem, Langem a dcerama apod. Se zeptej na nazor mechana, to je dostatecne objektivni a verohodny zdroj. Jestli je GS daleko vetsi jistota nevim, ale jistota to urcite je. Koneckoncu mechanovi prosly rukama jak vintage Rolexy tak Grand Seika, takze by urcite dokazal porovnat porovnatelne. Ja bych jeho nazor ocenil, aspon by to vneslo do diskuse dostatecnou davku relevance.
Odesláno (upraveno)

Dlouho jsem na Chronomagu nebyl, ale ted se bavim a obdivuju nektera temata.

Vždyť víš, že jsme tady veselí klucí! Posted Image

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno (upraveno)

Dlouho jsem na Chronomagu nebyl, ale ted se bavim a obdivuju nektera temata.

Hlavně, že víme, za který tým kopeš :D

viz. vlákno Co máte právě na ruce...

A když už se vyžíváme v těch zrůdnostech, tady je taky pár zmasakrovaných kousků...

Upraveno uživatelem Jakubisko

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...