Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Panecku,slusnej macek,oproti tomu je NH-03 prcek.Mas puvodni gumu?

Co to je? Nějakou gumu doma mám, ale jestli je i podvodní... :D 

Odesláno

Hloubkomer z roku 90-Mikrotechna(je v prodejni sekci),ale tohle je buzola,vid?Furt si to pletu:-)

Tohle je taky hloubkoměr, MH 20, z vojenské potápěčské sady, původně k Orlíkům, následně k Eltonům, rok 1970.

Odesláno

post-35058-0-53018600-1401176752_thumb.jpgTak už to nevydržím. Ve zkratce na vysvětlenou: před delší dobou jsem pocítil potřebu pořídit si hodinky a vzpomněl si na slova spolužáka, který si chválil české primky. Jedny jsem si tedy pořídil, chvíli nosil a odložil. Když jsem si na ně znovu vzpomněl řekl jsem si (jak mi tehdy spolužák taky básnil), že si nechám hodinky zkrášlit třeba průhledným dýnkem a ejhle, nečekaná to věc - měl jsem MPM. Od té doby denně pročítám toto fórum, doma se na mě smějí dvoje hezká pyžamka, v NMnM se mi starají o pozlacené Bauhaus automaty a pravidelně krášlím svět s posledním kouskem, který mi dělá radost viz. foto. Ciferník je poškrábaný a pouzdro taky není na vrcholu sil, ale protože automaty mám zlaté, plánuji tyhle komplet převléknout do chrom-černá... Omlouvám se za ten "román", ale musel jsem se vypovídat... :)

Odesláno

Sklíčko by mohlo j?t vyleśtit a potom bambusové páratko,lupu a zać?t u korunky a potom "lunetku".Je to docela piplaćka,dostat to ze všech "zoubk?".Uvid?š jaké budou pěkné...

Odesláno

Tak to "šťouráníčko" vyzkouším hned večer. Drahá polovička zapne růžovou zahradu a já budu mít klid...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...