JJ Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Po delší době zase Sport I (firemní renovace v Eltonu, nové nerezové pouzdro). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Dnes zelená.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Bílá i zelená. Krásný jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Celý týden na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Moc pěkné, ale dal bych jim řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 Moc pěkné, ale dal bych jim řemen. Svatá slova švagře milý, žampiony zlatý důl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 Zlaťáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 mlíčňáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 Jsou mlékotěsné ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 mléčenka to naštěstí není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 To jsou ty, co se tu před krátkou dobou (a na krátkou dobu) mihly v inzerci...? Jsou excelentní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 Tak tyhle se mně také líbí!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Jojo, ty mám taky rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Jojo, dlouhou dobu jsem si o nich myslel, že jsou to jedny z definitivních. No, nakonec byly potřeba koruny na jinou horlogérii, tak jsem se postupně zbavil skoro všech primek, zůstaly jen asi 3 kousky, které občas nosí manželka nebo dcera. Nicméně jedině u těchto automatů se mi při prodeji trochu zachvěla ruka, za mě jsou to nejlepší primky všech dob:-)! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Ty jsou ták pěkné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se