Jan_Jan_2006 Odesláno 7. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2022 Provokovat umíte všichni!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 7. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2022 před 3 hodinami, Kobliha napsal: A nějaký příběh by nebyl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 8. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2022 Já dnes MIG-15, nosím je častěji než jsem myslel. Ale znova je kvůli tomu fotit nebudu, takže jedna z nedávného předávání. Moje ruka je ta vlevo, pravá patří pilotu MiG-15, který se na vývoji hodinek podílel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobliha Odesláno 8. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2022 před 20 hodinami, Jan_Jan_2006 napsal: A nějaký příběh by nebyl? Příběh, jak jsem na ně přišel možná příště. Teď pár obrázků a informací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emve Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 Dnešní test nových Orlíků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 Sorry, ale tohle už původní orlíky ničím nepřipomíná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 Na číselníku je napsalo ORLÍK... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 před 8 hodinami, Honza.manta napsal: Sorry, ale tohle už původní orlíky ničím nepřipomíná. Ani dnešní 911 už nevypadá jako původní 911. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 sa mi zdaju nejake velke. ake maju rozmery? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 Dnes limitky:-)Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2022 V 10. 6. 2022 v 13:39, bocko napsal: Dnes limitky:-) Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Jseš si jistý, že jsou z produkce Eltonu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 12. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2022 Jedna dnešní, slunečná.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 12. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2022 Jseš si jistý, že jsou z produkce Eltonu?To ja ale vôbec netuším. Musia byť odtiaľ aby som tu dal fotku svojich Primiek?Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 12. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2022 Echt Primky to určitě nejsou. S ohledem na to, kolik máš příspěvků, bych tipoval, že se na tomto fóru pohybuješ už nějaký čas a tož bys mohl vědět, že na "Primky" v tomto případě s vysokou pravděpodobností z Frýdku-Místku je toto fórum, eufemisticky vyjádřeno, citlivé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2022 V 10. 6. 2022 v 13:39, bocko napsal: Dnes limitky:-) Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Ale fuj. Jdi s těma čínama do háje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzij Odesláno 13. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 13. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 Echt Primky to určitě nejsou. S ohledem na to, kolik máš příspěvků, bych tipoval, že se na tomto fóru pohybuješ už nějaký čas a tož bys mohl vědět, že na "Primky" v tomto případě s vysokou pravděpodobností z Frýdku-Místku je toto fórum, eufemisticky vyjádřeno, citlivé... OK, beriem na vedomie.Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 Ranní venčení psa (není v záběru) s MIG-15. Jen jsem zapomněl před focením otřít sklíčko..:-(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 Guma pěkná, ta kůže nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 před 6 minutami, Honza.manta napsal: Guma pěkná, ta kůže nic moc. Jakože mám jinak kůži rád, tady se mi víc líbí a lépe sedí guma. A krásně voní po vanilce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se