Jan_Jan_2006 Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Odesláno 21. června 2022 před 12 hodinami, Nowis napsal: Nové pouzdro, staré vnitřnosti? A ať taky přispěji svou troškou do mlýna.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ano.... Nové pouzdro a staré vnitřnosti....
baza Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Odesláno 21. června 2022 Orlík 38 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ATOM Odesláno 22. června 2022 Nahlásit Odesláno 22. června 2022 V 18. 6. 2022 v 16:19, Jeronimo napsal: Je tady málo červené. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. krasne oboje !!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vasil Odesláno 23. června 2022 Nahlásit Odesláno 23. června 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tomi33cz Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Odesláno 25. června 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zekon7302 Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Odesláno 25. června 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 1. července 2022 Nahlásit Odesláno 1. července 2022 Po Orlikach jsem touzil dlouho Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
emve Odesláno 2. července 2022 Nahlásit Odesláno 2. července 2022 před 19 hodinami, mlsoun1 napsal: Po Orlikach jsem touzil dlouho Gratulace. Splnily očekávání ?
mlsoun1 Odesláno 2. července 2022 Nahlásit Odesláno 2. července 2022 Díky.Jsem uspokojenJen bych uvítal AR
Honza.manta Odesláno 2. července 2022 Nahlásit Odesláno 2. července 2022 Právě teď, mlsoun1 napsal: Díky.Jsem uspokojenJen bych uvítal AR Oni nemají vnitřní?
mlsoun1 Odesláno 2. července 2022 Nahlásit Odesláno 2. července 2022 To mají.Bral bych i ten venkovní.Však to je zvyk z SAWC a Breitlingů.
Honza.manta Odesláno 2. července 2022 Nahlásit Odesláno 2. července 2022 Vnější je hodně náchylný k poškrábání. Já ho nemusím.
mlsoun1 Odesláno 2. července 2022 Nahlásit Odesláno 2. července 2022 Je to na zvyku.Je pravda,že na béčkách byla vždy nějaká šmouha.Ale SAWC i po těch letech je na vysoké úrovni. Ale jinak jsou fakt dobrý
stenly Odesláno 2. července 2022 Nahlásit Odesláno 2. července 2022 Já dneska bez data. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 2. července 2022 Nahlásit Odesláno 2. července 2022 Chvilku budu otravovat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Nowis Odesláno 2. července 2022 Nahlásit Odesláno 2. července 2022 Podpořím trošku běžnější zástupce na této straně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zekon7302 Odesláno 2. července 2022 Nahlásit Odesláno 2. července 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ATOM Odesláno 2. července 2022 Nahlásit Odesláno 2. července 2022 před 4 hodinami, stenly napsal: Já dneska bez data. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. před 1 hodinou, zekon7302 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. skvele oboje
ATOM Odesláno 2. července 2022 Nahlásit Odesláno 2. července 2022 Mam dotaz na majitele PS2, co maji ten eltonacky kaucukovy remen v rozmeru 19 mm, nedela to problemy ? Muze se volne hybat v pouzdru ? Da se tam v pohode nasadit ? Nevypada to blbe ? Diky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se