ATOM Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Odesláno 23. září 2022 Před hodinou, stenly napsal: Dobře tak i předek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. pecka
Roman-ZA Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Odesláno 24. září 2022 paradne su oboje tu pririmnych kolegov
zekon7302 Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Odesláno 24. září 2022 Dnes tématicky k zadáni. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 26. září 2022 Nahlásit Odesláno 26. září 2022 Dneska tyhle jednoduché chudobky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
stenly Odesláno 28. září 2022 Nahlásit Odesláno 28. září 2022 Když je ten svátek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
stenly Odesláno 28. září 2022 Nahlásit Odesláno 28. září 2022 Druhá strana lepší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jan_Jan_2006 Odesláno 29. září 2022 Nahlásit Odesláno 29. září 2022 Vycházka.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 30. září 2022 Nahlásit Odesláno 30. září 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PanDee Odesláno 2. října 2022 Nahlásit Odesláno 2. října 2022 OldSchool Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lukassob Odesláno 3. října 2022 Nahlásit Odesláno 3. října 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tarmi Odesláno 3. října 2022 Nahlásit Odesláno 3. října 2022 Dnes dorazil jetý Kovotex. A hned jsem pochopil, že před dávnými časy mohla být zkracování tahu disciplína, kterou se snad dalo i živit. Propích jsem si u toho prst Vydrbal jsem ho, byly na něm nečistoty snad ještě pračlověka, hřebík ve sponě nahradit stěžejkou, zkrátit a šup na ruku. Leštit ho nebudu pro zachování vintage looku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Georgeisin Odesláno 3. října 2022 Nahlásit Odesláno 3. října 2022 Tak zase po delší době Primky. Leštil jsem, čistil jsem, těsnění jsem jim dal, odchylku odladit a jsou zase k světu, i sportovat se s nimi dá. Jen ten armovaci kroužek se mi nepodařilo vypáčit a srovnat, jak je tam zažranej, nevím jak na to, kdyby měl někdo radu, sem s ní. Jistě to jde ještě větší silou, ale to už nám strach. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
stenly Odesláno 4. října 2022 Nahlásit Odesláno 4. října 2022 Já bych to zkusil ještě větší silou:) Teď vážně, je potřeba vylisovat sklo.
ATOM Odesláno 6. října 2022 Nahlásit Odesláno 6. října 2022 stale Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Nowis Odesláno 6. října 2022 Nahlásit Odesláno 6. října 2022 Když už dneska i svítilo.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PanDee Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Odesláno 7. října 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se