M-72 Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Dnes vyzvednuto v Onyxu po servisu. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Pořád Orlík 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Linea 40 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 17. října Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října Dnes takto 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qandolak 2018 Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října Zelená je taky dobrá 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října No vojně jo, za tohle byl u PTP opušťák bez pořadí... i když se PTP už přejmenovali na Silniční a Železniční vojsko. Moc dobré zážitky , všude byl nějaký Terazky a dalo se to ojebat, co na tom... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října V 16. 10. 2024 v 6:17, Roman-ZA napsal: Linea 40 Tohle je také úžasné, na ciferníku jsou dvě číslice 6, ale chybí tam devítka, tedy 9. Inovace... No ale když to lidi chtějí, proč ne. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 9 na 9 je, musis sa lepsie pozriet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října Elogo, mýlíš se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října Pánové, všechny cesty vedou do Říma, ale tohle je jen Highway 66, nic jiného. Nechápu, proč si to nedokážete přiznat. Prostě je to úlet. Někteří členové to holt mají, tak jim tvrdit nic jiného nezbývá, jiní zase musí, ale to je jiná kapitola. Root - I ty Berte? ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října Přikládám obrázky třech hodinek, kde byl stejný způsob zobrazení (rotace číslice ) využit. U těch kapesních pak snad ani Eloga nebude namítat, že je to nějaký novodobý paskvil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 9. inovacia, ktoru mam uz 9. rok cislica 9 je na indexe 9. nie je tych 9 nejako moc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října I dnes tyhle. 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Já dnes klasiku. Ale ty Orlíky vám tiše závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Po praci dvojky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října Modré… 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října V 23. 10. 2024 v 20:08, ATOM napsal: Po praci dvojky Jsou fakt super! Akorát když jsem psal do Eltonu kolik by chtěli za stejnou renovaci, řekli mi 20 tisíc minimum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října Před hodinou, Fade napsal: Jsou fakt super! Akorát když jsem psal do Eltonu kolik by chtěli za stejnou renovaci, řekli mi 20 tisíc minimum A to bude ještě dražší. Proč taky ne, za socíku mzdy nebyly z tržeb, a já se chci mít stejně dobře jako ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října @zekon7302 pro mě za mě, ať si to dají klidně na jejich standardní ceny. On trh ukáže jak jsou blízko realitě Jinak, od dob socíku se toho hodně změnilo, to máš pravdu. Kromě jejich strojků a přesnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října před 2 minutami, Fade napsal: @zekon7302 pro mě za mě, ať si to dají klidně na jejich standardní ceny. On trh ukáže jak jsou blízko realitě Jinak, od dob socíku se toho hodně změnilo, to máš pravdu. Kromě jejich strojků a přesnosti Dělám je, takže se změnilo hodně. Kolik jsi jich měl, že máš zkušenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se