Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

No vojně jo, za tohle byl u PTP opušťák bez pořadí... 😎🥃 i když se PTP už přejmenovali na Silniční a Železniční vojsko. Moc dobré zážitky 😍, všude byl nějaký Terazky a dalo se to ojebat, co na tom... 👍

• Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 16. 10. 2024 v 6:17, Roman-ZA napsal:

Linea 40

20241016_061451.jpg

Tohle je také úžasné, na ciferníku jsou dvě číslice 6, ale chybí tam devítka, tedy 9. Inovace... 😍

No ale když to lidi chtějí, proč ne. 🎯👍

• Hlasovat proti 2
Odkaz ke komentáři

Pánové, všechny cesty vedou do Říma, ale tohle je jen Highway 66, nic jiného. Nechápu, proč si to nedokážete přiznat. Prostě je to úlet. 🤠Někteří členové to holt mají, tak jim tvrdit nic jiného nezbývá, jiní zase musí, ale to je jiná kapitola.

Root - I ty Berte?

**

Odkaz ke komentáři

Přikládám obrázky třech hodinek, kde byl stejný způsob zobrazení (rotace číslice ) využit. U těch kapesních pak snad ani Eloga nebude namítat, že je to nějaký novodobý paskvil.

b1cSBw.jpeg

damske-hodinky-s-reliefnim-ciselnikem-s-rimskymi-i.jpg.big.jpg

w01v-10267-b-1-ok.jpg

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Fade napsal:

Jsou fakt super! Akorát když jsem psal do Eltonu kolik by chtěli za stejnou renovaci, řekli mi 20 tisíc minimum :D 

A to bude ještě dražší. Proč taky ne, za socíku mzdy nebyly z tržeb, a já se chci mít stejně dobře jako ty. 🤷‍♂️

Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, Fade napsal:

@zekon7302 pro mě za mě, ať si to dají klidně na jejich standardní ceny. On trh ukáže jak jsou blízko realitě :) Jinak, od dob socíku se toho hodně změnilo, to máš pravdu. Kromě jejich strojků a přesnosti :D 

Dělám je, takže se změnilo hodně. Kolik jsi jich měl, že máš zkušenost?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...