orlando1 Odesláno 14. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2011 (upraveno) nádhera, nádhera... dáš mi autorský souhlas, abych si poskládal stejné? Máš mé svolení :-), zrovna včera jsem uvažoval, že bych je pustil do světa, co by na ně asi řekla odborná veřejnost na aukru? Jinak ještě jim chybí vteřinovka s okýnkem Upraveno 14. srpna 2011 uživatelem orlando1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 17. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2011 I když zatím nijak neoslní, tak dnes tyhle nálezové pyžamky po malé opravě. Ještě je na nich dost práce, ale stojí za to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptulda Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 Dědictví po zesnulém tatínkovi, šlapou perfektně, ale nesou značné známky opotřebení. Nosil je denně a praticky s ním dožily. V posledních dnech jeho života jsem velice ocenil ruční nátah, při pobytu na lůžku mi umožnˇoval udržovat hodinky v chodu. Renovace se asi nedočkají, chci si je zachovat tak jak je měl do posledka. Na ruku je beru jen vyjíměčně jako vzpomínku .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 (upraveno) Pěkné, možná stačí jen vyměnit plastovou lunetku a je to. Upraveno 21. srpna 2011 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptulda Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 (upraveno) No ono nejvíce je opotřebované pouzdro, oloupanný chrom, sklíčko by možná stačilo přeleštit, i když neumím posoudi, rýhy jsou přeci jen dost hluboké, plastovou lunetku bych rád pořídil, ale nevím kde ji sehnat. Ale jak jsem psal, zatím je chci nechat jak jsou, vzpomínky jsou příliš čerstvé a nehodlám na hodinkách které pro mne mají silnou osobní minulost nechat vyměnit spoustu částí jen proto, aby sice vypadaly lépe, ale zratily vazbu předešlého majitele. Tyto hodinky používal jako pracovní, na neděli měl automaty jiné, Meoris exclusive, strojek MIYOTA, jsou také zajímavé, možná zkusím nafotit a dát do jiné discuse. Upraveno 21. srpna 2011 uživatelem ptulda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 No ono nejvíce je opotřebované pouzdro, oloupanný chrom, sklíčko by možná stačilo přeleštit, i když neumím posoudi, rýhy jsou přeci jen dost hluboké, plastovou lunetku bych rád pořídil, ale nevím kde ji sehnat. Ale jak jsem psal, zatím je chci nechat jak jsou, vzpomínky jsou příliš čerstvé a nehodlám na hodinkách které pro mne mají silnou osobní minulost nechat vyměnit spoustu částí jen proto, aby sice vypadaly lépe, ale zratily vazbu předešlého majitele. Tyto hodinky používal jako pracovní, na neděli měl automaty jiné, Meoris exclusive, strojek MIYOTA, jsou také zajímavé, možná zkusím nafotit a dát do jiné discuse. Řešení by bylo, koupit si humberta v perfektním stavu. Pouzdro je stejné a časem by jsi si případně mohl kompletní vnitřek z automatů dát do pouzdra z humbert a pouzdro po otci si schovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 Pěkné, možná stačí jen vyměnit plastovou lunetku a je to. Přeleštil bych sklo a dal novou lunetu a nechal tak v skoro autentickém stavu.Záleží na Tobě,nebo jak píše honzamanta,pořídit ještě jedny S2 /teda humberta/ a časem třeba přeskládat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 Vyvezl jsem svoje Igeny k Jadranu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 Vyvezl jsem svoje Igeny k Jadranu Další sporty v moři - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tharvi Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 USA, Colorado, Rocky mountains Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tharvi Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 MOje svatba. 15.4.2011 Dansko - Kodan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 USA, Colorado, Rocky mountains Zakládáš si tady facebook? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tharvi Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Kde jsi k tomu prisel?Zakládáš si tady facebook? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyg80 Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Jen pár dnů od hodináře. Jdou perfektně, luneta tak odřená, že na mne ani nepůsobí tak sportovně... Jen korunka je trochu opoužívaná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Jedny v hodně dobrém stavu ... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Luxusní! Luneta vypadá NOS, co pár dalších fotek, dýnko, korunka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Může být, ale to už nebude na ruce. Zítra něco cvaknu ... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Deštnej prales, PRIM Sport do vlhkého prostředí to nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 Mam je asi 3 tydny...spokojenost....a ta presnost mne prekvapuje....naridil minuly tyden..odchylka -4s!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se