Onipep Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 Ten hafík ještě jde, ale ty zelené se zlatem... ber to v nadsázce, ale ty by seděly na myslivecký bál. Náhodou ty zelené jsou super!!Konečně nějaké živější!Jinak ty s pejskem mám od včera a jdou ku podivu dost přesně!!
Beladona Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 Aby jste se pánové nehádali kdo má dnes větší obskurnost na ruce......Hafík a zelené se zlatem spolu ruku v ruce.....
Onipep Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 Aby jste se pánové nehádali kdo má dnes větší obskurnost na ruce......Hafík a zelené se zlatem spolu ruku v ruce..... OK, vyhrál jsi, tyto jsou jednoznačně nejlepší!!!
straspol Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Aby jste se pánové nehádali kdo má dnes větší obskurnost na ruce......Hafík a zelené se zlatem spolu ruku v ruce..... No, a na těchto dokonce ručky patří k ciferníku...vyhráls. Poslední dobou se ciferníky s čoklem objevují docela často, to tam tu hlavu někdo tiskne bramborovým tiskátkem?
Jarda_Prim Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Tak tyhle mi donesl kamarád. Docela mne vykolejil, tenhle typ jsem ještě neviděl. Tluče v nich 68.3 . Máte je někdo?
Wanderer Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Tak právě jsem si nasadil tuhle čerstvou esenci elegance. Je to paráda a radost převeliká. Nikdy by mě nenapadlo, že můžou bejt Primky tak hezký. Jaký mi doporučíte řemen? Černý, hodně tmavě hnědý?
Onipep Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Tak jsem to nevydržel a můsel jsem vyzkoušet tah, kterej nám byl věnován v Eltonu!Díky accutrone!
booker007 Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 Malá náplast za to že jsem nemohl být s Vámi všemi na prohlídce ELTONu. Na své pracovní cestě jsem vzal tento typ ciferníku tam, kde v 58 započala jeho éra a dala mu svůj designový směr a kde český design a umění prožívalo svůj "bruselský sen"
Honza.manta Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 Malá náplast za to že jsem nemohl být s Vámi všemi na prohlídce ELTONu. Na své pracovní cestě jsem vzal tento typ ciferníku tam, kde v 58 započala jeho éra a dala mu svůj designový směr a kde český design a umění prožívalo svůj "bruselský sen"Jké je číslo na dýnku?
booker007 Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 Jké je číslo na dýnku? Prachotěsné dýnko bohužel bez vyraženého čísla. Mám pak ještě ala diplomaty a tam číslo vyražené na dýnku je. Nemůžu ale doložit, že na těchto skoro diplomatech je dýnko originální a tudíž originálně bez výrobního čísla.
atomicsteve Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 Ty jsou bez čísla, nemají Incabloc. Tudíš více než deset let po EXPU
Eman2208 Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 (upraveno) ...sice ne úplně na ruce... Já dnes řádím...sem klepl na velkou fotku...omlouvám se !!! Edit: Mně přijde normálně veliká Upraveno 11. prosince 2012 uživatelem Honza.manta
booker007 Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 (upraveno) Ty jsou bez čísla, nemají Incabloc. Tudíš více než deset let po EXPU Na Expu tyhle hodinky určitě nebyli, o tom žádná. Ani vlastně nevím zde se ELTON expa 58 vůbec účastnil. Jen ciferníček je v bruselském stylu, který ovlivnil prakticky celá 60. léta s částečným přesahem do let 70. jak je patrné na mých primkách. Jsme jediná země na světě kde označení "bruselský styl" je použito v designu, umění a architektuře jako pojmenování uměleckého stylu. Tak to by byla taková krátká exkurze do dějin designu ,) Ale jinak díky za informaci ohledně číslování dýnka....to mě nějak uniklo, zase o kousek moudřejší. EDIT: ale celkem by mě zajímala informace zde se tehdy ELTON účastnil světové výstavy v Bruselu. Pokud by měl někdo informaci, třeba ACCUTRON ze starých archívů ,) tak za to budu rád. Zítra ještě se pokusím zagooglit, dnes už nejsou síly. Upraveno 11. prosince 2012 uživatelem booker007
Wanderer Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2012 ...sice ne úplně na ruce... Já dnes řádím...sem klepl na velkou fotku...omlouvám se !!! Edit: Mně přijde normálně veliká Jojo, dobrej výběr, navíc s akční slevou. Mě ta flaška taky přijde akorát. Jenže tohle víno už jim došlo.
Jarda_Prim Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2012 (upraveno) Nedalo mi to - 12. 12. 2012 ve 12:12 cestou z Karlových Varů. Upraveno 12. prosince 2012 uživatelem Jarda_Prim
alesdzuzi Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2012 Dnes mi dorazily, tak jsem je musel vyzkoušet. Původní řemínek byl malý, tak jsem použil náhradní. Je v nich kal. 64.
Luděk Talián Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2012 K předvánoční "výstavbě" je nutno použít těžkou mechanizaci...
michal_l Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2012 Tady už je postaveno, upečeno....
Honza.manta Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2012 Tady už je postaveno, upečeno....Hezká renovace!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se