Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ten hafík ještě jde, ale ty zelené se zlatem... ber to v nadsázce, ale ty by seděly na myslivecký bál. :D

Náhodou ty zelené jsou super!!

Konečně nějaké živější!

Jinak ty s pejskem mám od včera a jdou ku podivu dost přesně!!

Odesláno

Aby jste se pánové nehádali kdo má dnes větší obskurnost na ruce......

Hafík a zelené se zlatem spolu ruku v ruce..... :smile_anim:

OK, vyhrál jsi, tyto jsou jednoznačně nejlepší!!! :notworthy:

Odesláno

Aby jste se pánové nehádali kdo má dnes větší obskurnost na ruce......

Hafík a zelené se zlatem spolu ruku v ruce..... :smile_anim:

No, a na těchto dokonce ručky patří k ciferníku...vyhráls. Poslední dobou se ciferníky s čoklem objevují docela často, to tam tu hlavu někdo tiskne bramborovým tiskátkem?

Odesláno

Tak právě jsem si nasadil tuhle čerstvou esenci elegance. Je to paráda a radost převeliká. Nikdy by mě nenapadlo, že můžou bejt Primky tak hezký. Jaký mi doporučíte řemen? Černý, hodně tmavě hnědý?

post-24539-079056200 1355158673.jpg

Odesláno

Malá náplast za to že jsem nemohl být s Vámi všemi na prohlídce ELTONu. Na své pracovní cestě jsem vzal tento typ ciferníku tam, kde v 58 započala jeho éra a dala mu svůj designový směr a kde český design a umění prožívalo svůj "bruselský sen"

post-18570-086758100 1355218977.jpg

Odesláno

Malá náplast za to že jsem nemohl být s Vámi všemi na prohlídce ELTONu. Na své pracovní cestě jsem vzal tento typ ciferníku tam, kde v 58 započala jeho éra a dala mu svůj designový směr a kde český design a umění prožívalo svůj "bruselský sen"

Jké je číslo na dýnku?

Odesláno

Jké je číslo na dýnku?

Prachotěsné dýnko bohužel bez vyraženého čísla. Mám pak ještě ala diplomaty a tam číslo vyražené na dýnku je. Nemůžu ale doložit, že na těchto skoro diplomatech je dýnko originální a tudíž originálně bez výrobního čísla.

Odesláno (upraveno)

...sice ne úplně na ruce...

Já dnes řádím...sem klepl na velkou fotku...omlouvám se !!!

post-5320-083695300 1355255209.jpg

Edit: Mně přijde normálně veliká :angel:

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odesláno (upraveno)

Ty jsou bez čísla, nemají Incabloc. Tudíš více než deset let po EXPU

Na Expu tyhle hodinky určitě nebyli, o tom žádná. Ani vlastně nevím zde se ELTON expa 58 vůbec účastnil. Jen ciferníček je v bruselském stylu, který ovlivnil prakticky celá 60. léta s částečným přesahem do let 70. jak je patrné na mých primkách. Jsme jediná země na světě kde označení "bruselský styl" je použito v designu, umění a architektuře jako pojmenování uměleckého stylu. Tak to by byla taková krátká exkurze do dějin designu ,) Ale jinak díky za informaci ohledně číslování dýnka....to mě nějak uniklo, zase o kousek moudřejší.

EDIT: ale celkem by mě zajímala informace zde se tehdy ELTON účastnil světové výstavy v Bruselu. Pokud by měl někdo informaci, třeba ACCUTRON ze starých archívů ,) tak za to budu rád. Zítra ještě se pokusím zagooglit, dnes už nejsou síly.

Upraveno uživatelem booker007
Odesláno

...sice ne úplně na ruce...

Já dnes řádím...sem klepl na velkou fotku...omlouvám se !!!

post-5320-083695300 1355255209.jpg

Edit: Mně přijde normálně veliká :angel:

Jojo, dobrej výběr, navíc s akční slevou. Mě ta flaška taky přijde akorát. Jenže tohle víno už jim došlo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...