financ Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Davide, jsi větší srdcař...to se musí nechat. Já už nemám žádný Primky, ....vůbec žádný . Já toho mám taky větší hromadu, to trvá dýl :-)Na to abych prodal původní Traktory zatím psychicky nemám.A limitky s pořadovým číslem 1/12 a 1/13 si nechat musím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Občas mám taky takové nálady, že bych nejradši všechny primky prodal. Jenže pak začnu rozmýšlet - tyhle a tyhle a tyhle a ... si prostě musím nechat a zbytek nekompromisně jde. Tak se uklidním a začne druhé kolo stejného uvažování a většinou to skončí tím, že si pro jistotu nějaké další primky přikoupím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Nic neprodávej,stejně bych chtěl ještě jedny S2 pro mladého :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Ne, prodávat ne. Ale dostal jsem nějaký blok, přestal jsem je nosit. Přijde mi, že je to škoda. Šetřím si je. Jenom na ně čumím. Pako...říká má žena. Jo, má pravdu. Ale je mi i tak dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Občas mám taky takové nálady, že bych nejradši všechny primky prodal. Jenže pak začnu rozmýšlet - tyhle a tyhle a tyhle a ... si prostě musím nechat a zbytek nekompromisně jde. Tak se uklidním a začne druhé kolo stejného uvažování a většinou to skončí tím, že si pro jistotu nějaké další primky přikoupím. Taky jsem dneska přikoupil :-) Ale to se vlastně nepočítá, bo z toho bude cifr do Traktorů. Musím zkusit, jestli se tam vlezeA třeba budu mít stejný jak ty :-) Ne, prodávat ne. Ale dostal jsem nějaký blok, přestal jsem je nosit. Přijde mi, že je to škoda. Šetřím si je. Jenom na ně čumím. Pako...říká má žena. Jo, má pravdu. Ale je mi i tak dobře. Tak tohle mám s Heuerama. Mám je, líbí se mi, nenosím je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Ne, prodávat ne. Ale dostal jsem nějaký blok, přestal jsem je nosit. Přijde mi, že je to škoda. Šetřím si je. Jenom na ně čumím. Pako...říká má žena. Jo, má pravdu. Ale je mi i tak dobře. To znám,nosím jen Mida a na primky se chodím jen dívat na uložené do krabiček.Žena říká to samé,že proč jich mám tolik když je nenosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Ne, prodávat ne. Ale dostal jsem nějaký blok, přestal jsem je nosit. Přijde mi, že je to škoda. Šetřím si je. Jenom na ně čumím. Pako...říká má žena. Jo, má pravdu. Ale je mi i tak dobře.Přesně mi to taháš z mého projevu - už je nenosím. A když, tak Orlíky s etou a nebo PS1 automat v nerezu. A občas svátečně vyvětrám původní Orlíky, ale to je srdcovka, která doufám nikdy nebude muset jít z domu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Když se tak na to dívám, vidím to ještě na jednu renovaci Igenů, něco modrýho na léto :-)Ale no tak. Vždyť přece víš, že neumí udělat odstín ciferníku, který by se jim k té lunetě hodil. Bude to pěst na oko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Ne, prodávat ne. Ale dostal jsem nějaký blok, přestal jsem je nosit. Přijde mi, že je to škoda. Šetřím si je. Jenom na ně čumím. Pako...říká má žena. Jo, má pravdu. Ale je mi i tak dobře.Mluvíš mi z duše. Taky nemám to srdce tahat je na tý nešikovný hnátě co s ní každou chvíli vezmu o futra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Ale no tak. Vždyť přece víš, že neumí udělat odstín ciferníku, který by se jim k té lunetě hodil. Bude to pěst na oko... K té světlé by modrý cifr šel :-). K tmavé bys vzal jaký, stříbřený? Modrý indexy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 K té světlé by modrý cifr šel :-). K tmavé bys vzal jaký, stříbřený? Modrý indexy?Asi bych tak odvážný nebyl. Pochybuju že by modré indexy svítily... I když- ta světlá mi už hlavou vrtala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 (upraveno) Líbí se mi ta renovace Igenů s bílým cifrem ...pořád na ni myslím...V kombinaci s modrou, nebo červenou by se to dalo skvěle vymazlit..co myslíte? Taková optimistická letní limitka na opálené hnáty..anebo zimní verze Každopádně by se to mohlo líbit i našim krásnějším polovičkám ...a to je sakra bonus, pánové. Upraveno 22. října 2013 uživatelem Chosef76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Tak to bude obdobi temna:( Ja si poskladal Humberta a docela me bavej. V Sobotu ve studiu a v Nedeli pri rezani dreva. IMAG1382.jpgIMAG1387.jpg Ahoj, dotaz, jak snášej to řezání dřeva? Neopožďujou se? Mě, když jsem si nechal na tuto činnost omylem na ruce Igeny, tak to bylo cca 25 minut zpoždění na hodinu a hned pak do opravy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Ahoj, dotaz, jak snášej to řezání dřeva? Neopožďujou se? Mě, když jsem si nechal na tuto činnost omylem na ruce Igeny, tak to bylo cca 25 minut zpoždění na hodinu a hned pak do opravy.Ahoj, vůbec nic behem asi 6hod dřiny a sobotní krouceni po dobu 4hod na traktoru taky bez problémů. (Traktor od Pioneera, ne od Zetoru, ale ten ustojej taky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Ahoj, dotaz, jak snášej to řezání dřeva? Neopožďujou se? Mě, když jsem si nechal na tuto činnost omylem na ruce Igeny, tak to bylo cca 25 minut zpoždění na hodinu a hned pak do opravy.Já s dvojkama v automatu dělal měsíc na střídačku s kangem a brousil nerez - cca 10 hodin denně. Na přesnosti se nic nezměnilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edifice562 Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 mé pro mně nejhezčí hodinky...Na cestě(na léčení) jsou traktory,jako ty druhé zprava na financově fotce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Jojo, moc povedený model, taky se mi líbí - je ho docela dost variant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 jakej je rozmer tech vetsich? 35mm? vypadaji nadherne a jeste ten incabloc, mmm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Malý - 32 nebo 34, ale určitě ne větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Dneska mám domácí pohodičku a lákám sýkorky na krmítko na focení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se