Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Díky pánové, když jem se rozhodoval pro renovaci traktorů, byla pro mě jasná volba černá a verze kalibru bez data.

Hoď tam ještě nějaké foto ať polahodíme oku,prosíííím

• Odpovědi 17,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dnes se kolega předváděl, jaké má úžasné RETRO oblekovky,. nadčasové, tenké...... Tak jsem ho vyzval ať je sundá, položí na stůl a že mu něco ukážu, svoje jsem sudnal také a položil vedle těch  jeho......

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

sundávám je pouze při přezouvání :smile_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Zlatá neděle v květnu..

attachicon.gifIMG_74188.JPG

Já byl ten třetí v pořadí a dobře mi tak, páč jsem lakomej! :D

Gratuluju, je to nádhera! ;)

Odesláno

Já byl ten třetí v pořadí a dobře mi tak, páč jsem lakomej! :D

Gratuluju, je to nádhera! ;)

To jsi hodný chlapec, hlavně takový zůstaň...Jinak, abych Ti ještě dosypal trochu soli do rány, tak nejen, že jsou jako nové, ale navzdory inzerované nefunkčnosti, jsem je počistil a rozchodil za 5 minut. :whistling: 

Odesláno

To jsi hodný chlapec, hlavně takový zůstaň...Jinak, abych Ti ještě dosypal trochu soli do rány, tak nejen, že jsou jako nové, ale navzdory inzerované nefunkčnosti, jsem je počistil a rozchodil za 5 minut. :whistling:

díky :crying_anim02:

Odesláno

Tak jsem je konečně sehnal, v reálu jsou v lepším stavu než na fotce, jenom jsem se vás chtěl zeptat, kde jste pořizovali nová sklíčka na sve Igeny?

Díky

Tohle ještě vyleštíš...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...