doktor584 Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Odesláno 19. května 2014 Díky pánové, když jem se rozhodoval pro renovaci traktorů, byla pro mě jasná volba černá a verze kalibru bez data.Hoď tam ještě nějaké foto ať polahodíme oku,prosíííím
hirsch Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Odesláno 19. května 2014 Hoď tam ještě nějaké foto ať polahodíme oku,prosíííímTady jsou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Odesláno 20. května 2014 Tady jsoutraktor_c.jpgAuvajs- tak to byl zásah přímo do srdce
hirsch Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Odesláno 20. května 2014 Dnes se kolega předváděl, jaké má úžasné RETRO oblekovky,. nadčasové, tenké...... Tak jsem ho vyzval ať je sundá, položí na stůl a že mu něco ukážu, svoje jsem sudnal také a položil vedle těch jeho...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Odesláno 20. května 2014 Auvajs- tak to byl zásah přímo do srdce Tak to vezmem dávkou :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zekon7302 Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Odesláno 20. května 2014 sundávám je pouze při přezouvání Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vicomt Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Odesláno 20. května 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. modrá obloha,modrý sport II
Beet Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Odesláno 20. května 2014 sundávám je pouze při přezouvání Tak to docela chápu a hlasitě závidím.
danbrown Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Odesláno 20. května 2014 Když bylo dneska tak krásně ... :
t.p Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Odesláno 20. května 2014 Zlatá neděle v květnu.. IMG_74188.JPGJá byl ten třetí v pořadí a dobře mi tak, páč jsem lakomej! Gratuluju, je to nádhera!
JR_2010 Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Odesláno 20. května 2014 Já byl ten třetí v pořadí a dobře mi tak, páč jsem lakomej! Gratuluju, je to nádhera! To jsi hodný chlapec, hlavně takový zůstaň...Jinak, abych Ti ještě dosypal trochu soli do rány, tak nejen, že jsou jako nové, ale navzdory inzerované nefunkčnosti, jsem je počistil a rozchodil za 5 minut.
papen Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Odesláno 21. května 2014 sundávám je pouze při přezouvání Pěkné hodinky i fotky!
hirsch Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Odesláno 21. května 2014 Dak dnes jiné oblekovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vicomt Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Odesláno 21. května 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dnes taky Diplomat
Honza.manta Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Odesláno 21. května 2014 Zdravím pánové<br /><br />Nejsem znalec Primek a proto bych se chtěl zeptat co to jsou za Primky které mám doma.Díky za odpovědi:rolleyes:Prim elegant, kalibr 68.
t.p Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Odesláno 21. května 2014 To jsi hodný chlapec, hlavně takový zůstaň...Jinak, abych Ti ještě dosypal trochu soli do rány, tak nejen, že jsou jako nové, ale navzdory inzerované nefunkčnosti, jsem je počistil a rozchodil za 5 minut. díky
salad Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 nové sklíčko od valise a jako nové... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vašek12 Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Odesláno 23. května 2014 Tak jsem je konečně sehnal, v reálu jsou v lepším stavu než na fotce, jenom jsem se vás chtěl zeptat, kde jste pořizovali nová sklíčka na sve Igeny? Díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JR_2010 Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Odesláno 23. května 2014 Tak jsem je konečně sehnal, v reálu jsou v lepším stavu než na fotce, jenom jsem se vás chtěl zeptat, kde jste pořizovali nová sklíčka na sve Igeny? DíkyTohle ještě vyleštíš...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se