adam.ra Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Jj. Osma mě právě nadchla. Až je mi líto, že tam není i trojka... Údajně to má být kal. 68.4. Nejsem ale z oboru tak do nich nechci šťourat ať je ještě nezdrápu. Nemělo by pak tohle pouzdro mít šroubovací dýnko? Mám ho totiž hladké jak naklapávací, jen bez jakékoliv mezírky. Nejpodobnější co jsem našel je pouzdro sportů s tímto kalibrem, nebo kal. 66. Žádné ale není tak hladké (kolem ciferníku).
zekon7302 Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 ani den bez nich Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
LuBart Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Poslední dobou tyhle. Dlouholetý věrný přítel je v servisu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 ani den bez nich DSC_0478.JPGDSC_0487.JPGDSC_0492.JPGKdyž jsou přes ten divnej flek na cifru ručičky, tak docela ujdou, no...
zekon7302 Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Když jsou přes ten divnej flek na cifru ručičky, tak docela ujdou, no...A víš že nedokonalost dělá věci výjimečné?
doktor584 Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 ani den bez nich DSC_0478.JPGDSC_0487.JPGDSC_0492.JPGTa hvězdička na dvanáctce na prvním fotu je super...
Honza.manta Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Když jsou přes ten divnej flek na cifru ručičky, tak docela ujdou, no...Pane kolego, z vás čiší bledá závist.
straspol Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Pane kolego, z vás čiší bledá závist.Kua, Manťáku, Ty jsi mi zase nakouknul do ledví no joooo, jsou fakt moc pěkný!!
Honza.manta Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Tak jsme s juniorem odstartovali za hranice všedních dní. Jelo nás deset - já mlaďas a osmery hodinky. Tady asi tyhle ještě nebyly Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A tak vysoko asi taky ne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A tady jsem si jistej, že ještě nebyly Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jo a přetěsnil jsem je dobře, trochu jsem se bál, ale vyhovují původním specifikacím.
straspol Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Já to tušil teď začne kanonáda v moři vykoupanejch Orlíků všeho druhu
gunman Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Něco k proclení? Ne. A co těch 6 hodinek navíc?
Honza.manta Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Ty jsou na takové to domácí odečítání času.
kuncák7 Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Já to tušil teď začne kanonáda v moři vykoupanejch Orlíků všeho druhu Na to se tesim -))).Honzo mas je fakt pekny a obdivuju,ze se o ne nebojis.
vicomt Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. sice další v pořadí,ale mám z nich radost a o tom to asi je.
straspol Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Ty jsou na takové to domácí odečítání času. :lol2: :lol2:
Honza.manta Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No a s mlaďasem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
doktor584 Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 DSC_8633.jpg DSC_8642.jpg No a s mlaďasem DSC_8657.jpgKoukám že jste oba dva správně ujetý napravo
Honza.manta Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Nojo, no - potatil se. Ale oba dva jsme praváci.
bohus76 Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Jen,že synátor je má opačně /vzhůru nohama :-) /.
Honza.manta Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Hmmm ... - Nasazoval jsem mu je já pane učiteli. A přišli jsme na to až když se ptal kolik je hodin, že mu ty jeho ukazujou nějaké blbosti.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se