Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 17,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Děda nosil tyhle ještě tak před 30-ti lety...před pár dny jsem je vyndal ze šuplíku a nosím je já    

attachicon.gifDSCN4231.JPG

Aha, tak to jsou ty, o kterých jsi mluvil v jiném vlákně! No jo, klasika naších dědů a otců  :)

Návštěvník eloga
Odesláno

Děda nosil tyhle ještě tak před 30-ti lety...před pár dny jsem je vyndal ze šuplíku a nosím je já    :)

attachicon.gifDSCN4231.JPG

dobrý, zajímavý je, jak taková šuplíková věc potěší a uklidní, pěkné, pěkné.....

**

Odesláno

Bylo tak hezky - musel jsem je vyvenčit.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Jj, přesně tak. Ocelové pouzdro z Eltonu. mám to tak už pár let a spokojenost. Dýmku původní. Jdeš zítra na sraz? Budou tam naživo. Jen musím vyměnit ručky, jsou trochu nemocné... A aktuální přesnost -4s/24h.

Odesláno

Tyhle asi zase na dlouho na ruce nebudou.

No takže jsem přezul na tyto.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...