Honza.manta Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 (upraveno) Echt gold,milej, zlatej, německej :-) https://www.youtube.com/watch?v=yWdKTf1I2t8 Upraveno 16. března 2015 uživatelem bohus76
guzmic Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 Po včerejším Bullheadday dnes Prim a jsou parádní. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
brut12358 Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 Můj mílášek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
guzmic Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 Můj mílášek a otevřený chronomág v práci. :-)))
Návštěvník Chilliluk Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 Děda nosil tyhle ještě tak před 30-ti lety...před pár dny jsem je vyndal ze šuplíku a nosím je já Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 Děda nosil tyhle ještě tak před 30-ti lety...před pár dny jsem je vyndal ze šuplíku a nosím je já DSCN4231.JPG Aha, tak to jsou ty, o kterých jsi mluvil v jiném vlákně! No jo, klasika naších dědů a otců
Návštěvník eloga Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 Děda nosil tyhle ještě tak před 30-ti lety...před pár dny jsem je vyndal ze šuplíku a nosím je já DSCN4231.JPGdobrý, zajímavý je, jak taková šuplíková věc potěší a uklidní, pěkné, pěkné..... **
Honza.manta Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 Krásný kus nostalgie. Mám doma jedny rusáky po prastrýci a chystám se je oživit.
Honza.manta Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Odesláno 17. března 2015 Už čtvrtý týden ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vicomt Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Odesláno 17. března 2015 TV celý den . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Odesláno 17. března 2015 Bylo tak hezky - musel jsem je vyvenčit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Fester Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 V práci svoje "pracovní" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 V práci svoje "pracovní" IMG_20150318_074804.jpgpůvodní střeva v ocelovým pouzdru? citlivá renovace. Jak dopadlo dýnko, nový?
Fester Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 Jj, přesně tak. Ocelové pouzdro z Eltonu. mám to tak už pár let a spokojenost. Dýmku původní. Jdeš zítra na sraz? Budou tam naživo. Jen musím vyměnit ručky, jsou trochu nemocné... A aktuální přesnost -4s/24h.
martar Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 Dnes stříbrnoručky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. více fotek zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/80792-martarovo-primky-a-jiné-hodinky/?p=1390861
Honza.manta Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 PS2 automat - prototyp s kalibrem 96. Musel jsem jim ukázat sluníčko- Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 Já dnes nosím samozřejmě moje nové Sporty...a už vím, že to stopro nejsou poslední Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Tyhle asi zase na dlouho na ruce nebudou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No takže jsem přezul na tyto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se