Mikefux Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2015 Jo, vypadá na nich fakt suprově, možná (když se nerozhodnu pro PS1 nebo něco jiného) budu nechávat dělat PS2 v barvě navy blue a chytám se všeho co se mi líbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2015 Tak jsem se dnes odhodlal a automaty ponořil do závratný hloubky 90cm a zdá se, že vydržely. Ale víckrát to pro jistotu zkoušet nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2015 No,tomu říkám odvaha !!! Jsem rád že obstály... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2015 Nebudu kecat, že jsem se nebál, jak to dopadne;-). Aspoň vím, že mytí rukou nebo letní přívalovej deštík s největší pravděpodobností vydrží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 Já strávil včera den s mlaďasem v aquaparku a na potřetí musím pochválit Elton - Orlíky obstály beze ztráty květinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 No právě tvoje story s orlíkama ve mně budila jistý obavy, ale zdá se, že elton tu vodotěsnost přeci jen zvládne, i když v některejch případech až na potřetí...;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yorki_man Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 Dnes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 Já strávil včera den s mlaďasem v aquaparku a na potřetí musím pochválit Elton - Orlíky obstály beze ztráty květinky.to buď rád, hold aquapark není sprcha.... gratuluji ke klidu v Orlíkách, jo,to by bylo smutný,,,, ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padza1 Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 Zatím nejlepší řemen co jsem na nich vyzkoušel Sedí i k okrovým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yorki_man Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 To nepůjde, každá luneta má své hodinky. Jsou sundané jen kvůli fotkám. Už jsi třetí kdo se ptá. To nebyl záměr. Rád bych dal, ale prostě už nejsou. Já tomu nerozumím. Co je to za lunety? (myslím ty barevné nasazené na PS 2.1...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 Je to bastl,lunety z nějakých švýcarských potápek upravené,aby pasovaly na PS2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 Přesně tak, žádnou vědu ani hodinařinu v tom nehledejte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 Dnes opět po delší době provětrávám letecké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 Dnes... Dnes opět po delší době provětrávám letecké.sporty s trošku jiným strojkem,začínám nosit i ven... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 Na gumě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 Na guměhodinky čupr, ale ta červená.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 Na guměProč je to tak divně vodchlíplý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se