vicomt Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 Celý den ve skalách se sportama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 Proč je to tak divně vodchlíplý?Protože je to guma na Igeny a ne na Orlíky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 (upraveno) Protože je to guma na Igeny a ne na Orlíky.na igenech to vypadá stejně blbě Edit: dopsan háček nad e Upraveno 9. července 2015 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 na igenech to vypadá stejně blbě Edit: dopsan háček nad eMá pravdu, předsedo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 Tak to je škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 Má pravdu, předsedo :-)Někde udělali soudruzi z NDR chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 (upraveno) na igenech to vypadá stejně blbě Edit: dopsan háček nad ePřesně tak,zde Maldova fotka. Upraveno 10. července 2015 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Musíš mít asi větší obvod ruky.Asi metrový... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Někde udělali soudruzi z NDR chybu. To je pravděpodobně, ale už před více jak čyřiceti léty, viz tyto dva obrázky s origo řemeny.Moji ambicí nebylo vymýšlet nějaký nový řemen, ale udělat co nejvěrnější kopii toho historického. To, že se při nasazení hodinek na ruku odchyluje koncová část řemenu od pouzdra je fakt, který mne netěší, ale beru to jak to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 To je pravděpodobně, ale už před více jak čyřiceti léty, viz tyto dva obrázky s origo řemeny.Moji ambicí nebylo vymýšlet nějaký nový řemen, ale udělat co nejvěrnější kopii toho historického. To, že se při nasazení hodinek na ruku odchyluje koncová část řemenu od pouzdra je fakt, který mne netěší, ale beru to jak to je.Taky mě to netěší , taky to beru jako fakt , ale jsem z toho otrávenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Někde udělali soudruzi z NDR chybu. Tentokrát nebyli z NDR :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Pokud někdo chce udělat co nejvěrnější rozměrovou kopii staré předlohy - zde třebas hodinkového řemínku - tak bych to pokládal za přednost, nikoliv za chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 (upraveno) Přidám mírně upravený citát hostinského ze Švejka , který vystihuje mé pocity " Přednost je moc pěkná věc. ? Taková přednost stojí za h...o! " Upraveno 10. července 2015 uživatelem Miroslávek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Moje pocity jsou takové, že více oceňuji ty, kteří se dosti úspěšně o něco snaží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Moje pocity jsou takové, že více oceňuji ty, kteří se dosti úspěšně o něco snaží.Díky za ocenění :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Dnes odpoledne Elegány. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Proč nemám menší ruku Stačily by mi dvoje, čtvery Primky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Jojo. Proč nemám větší ruku. Nemusel bych nosit Primky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Se delaji Primky i na velkou ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Proč nemám menší ruku Stačily by mi dvoje, čtvery Primky....Ti nějaké půjčím,třeba dvoje nad sebe,tak nebreč :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se