Hardslimer Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Rumsztyk, ty jesteś na pewno do połowy Czechiem !Bo skąd wziąłeś tyle zegarków Prim ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 V 7. 1. 2016 v 19:15, Hardslimer napsal: Rumsztyk, ty jesteś na pewno do połowy Czechiem ! Bo skąd wziąłeś tyle zegarków Prim ? Pravděpodobně více než polovina - psychicky i emocionálně. Moc se mi líbí české výrobky.. A moje hodinky lov bojoval na různých aukcích. Bohužel, mám rozhodnout pro nový rok na nic víc než kupovat Jak žít teď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radouz Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Rumsztyk, kup sobie książkę Prim. Polecam. http://www.antik-prim.cz/obchod/kniha-hodinky-prim-1954-1994-s-podpisem-autora-900.html Jest tam mnóstwo zdjęć zegarków Prim i możesz poszerzyć swoją kolekcję.Czekam na twóje następne piękne zdjęcia zegarków Prim. Jeśli potrzebujesz w czymś pomóc, to napisz do mnie PM.Cześć. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- To all:Kuci omlouvám se za zaplevelení.Napsal jsem Rumsztykovi, že jestli chce, tak ať mi radši napíše sz.Takže konec keců.Tady patří fotky !!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Po dvoch dnoch nanasania novej lumi, konecne veget Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atari Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Tyhle by potřebovaly ještě trochu poladit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radouz Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 To NATO jim sekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Vcera a dnes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coppola Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Tak jsem se rozhodl také pochlubit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coppola Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 A koukám jak se to tu pěkně zelená..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Vodnikove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Modrá je dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atari Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 V 8. 1. 2016 v 22:38, Bembeg napsal: Modrá je dobráMáte ještě stromek, jo? Jinak hodinky super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Drama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 proč je nenosím častěji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 To je otazka nebo povzdech ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 V 9. 1. 2016 v 14:50, Hardslimer napsal: To je otazka nebo povzdech ?Otázka, kterou kladu sám sobě, se značnou dávkou údivu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Mam to taky tak nejak podobne. A to jsem jeste pred pul rokem nad nima ohrnoval nos. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 V 9. 1. 2016 v 14:45, Marcus napsal: proč je nenosím častěji?20160109_150045-01-01.jpegProtože jsou malé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se