zekon7302 Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Orlíky jsem si dneska taky konečně osahal naživo přímo v jejich hnízdě na prohlídce... Bylo to fajn, zase u mě nové primky stouply a rád bych si někdy pořídil nejen renovační... Foto je už ze zastávky cestou zpět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2016 Cestou do šroubárny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
we88by Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2016 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2016 noudejty + Zrno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 Dneska slavím, takže slavnostní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 Dneska slavím, takže slavnostní Me gusta! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 Sem si udělal velkou a malou modrou radost .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 Krasny ty modry sporty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 Díky, ten hliník je celkem zvednul ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 Televizní sobota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav5 Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Televizní sobota tieto sa mi veľmi páčia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Dnes Orliky na Vltave Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaG Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 Před chvíli jsem si je vyzvedl na poště. Nejsou to sice dokonalé krasavice, ale i tak z nich mám radost. Natáhl jsem je a seřídil a pokud bude ráno čas v normě, tak si je vezmu na ruku i zítra do práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 Gratuluji, slušný úlovek. Jen pozor na nemoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 Prischery. Nejak je nemuzu sundat z ruky. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 Teď budu asi chvilku otravovat s těmahle ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 Sem si udělal velkou a malou modrou radost ....Jsou mi trochu povědomé každopádně ta "nová" luneta jim sluší! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Jsou mi trochu povědomé každopádně ta "nová" luneta jim sluší!Dík za pochvalu , jsou to díky tobě moje nejhezčí renIGENY . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se