accutron Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Loket z vokna..Perfektní nápad pro originální fotku Primek. Klobouk dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Pod rukáv úplně nenápadný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Nový přírůstek do Orlí rodinky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xprcz01 Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Den s Prim Pilot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 to Nestler : pěknej řemen na nich máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Celkem v klidu ty hodinky. Hlavně naživo. K tomu u těchto moc hezký řemen. I tu korunku bych jim odpustil, akorát, pokaždé jak vidím ty ručičky, bodne mě u srdce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 To Nestler: pekné,aj ten remeň ím pasuje! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 To bob.zizka; to jožko: diky chlapi. Vzdycky jsem se trochu bal kombinace cernej cifr, hnedej remen, ale zrejme neni vubec proc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xprcz01 Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Celkem v klidu ty hodinky. Hlavně naživo. K tomu u těchto moc hezký řemen. I tu korunku bych jim odpustil, akorát, pokaždé jak vidím ty ručičky, bodne mě u srdce Jestli je to k těm mým, což asi ano (indicie = ručičky, korunka :-)), tak děkuji a naprosto souhlasím s komentářem. Měl jsem z nich velkou obavu podle fotek, pak jsem je viděl naživo a docela mě oslovily. Mám z nich radost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Jestli je to k těm mým, což asi ano (indicie = ručičky, korunka :-)), tak děkuji a naprosto souhlasím s komentářem. Měl jsem z nich velkou obavu podle fotek, pak jsem je viděl naživo a docela mě oslovily. Mám z nich radost...Jasně, hlavně ať dělají radost! Tyhle v mechanice a s lepšími ručičkami a už bych je měl. Mě odrazuje u hodinek obecně ten quartz. Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 ještě jedna předfaceliftová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Cifer je bez chyby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Jako malej kluk Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Dneska černej Potápěč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Dneska kancldajving PSII Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Dnes se na chvilku prisel predstavit jeste jeden "zasadni" Orli prirustek Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Oblíbené traktory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 (upraveno) Pro p3k: Za žádnou cenu nesmí projít (muž s koženou brašnou)! Upraveno 27. října 2016 uživatelem Jan_Jan_2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 To Nestler: sakra ty do toho šlapeš. Děláš Bertovi konkurenci ? :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 to bob.zizka: nee, kdepak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se