Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Tak Standa je typicke jmeno pro kamionaka. Spiva o tom i Fananek. :-)

Takze to vypada na story, kdy po pul milionu najetych kilometru Standa, pri poslechu radia, nadsen vstrelenym golem zvedl behem svozu cinskych dilu pro MPM ruce nad hlavu a zarval goooool. O zbytku se netreba rozepisovat. Zustaly uz jen hodinky. :-(

Upraveno uživatelem Hardslimer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ted, kdyz to po sobe ctu, tak se propadam hanbou. Slovo "zpiva" s S. :-(

To bylo asi tim ctvrtym pivem.

To já kolikrát takhle negramotně napíšu kravinu ani jsem nic nevypil. Stačí si to pívo jen představit..  :lol2:

A abych úplně nespamoval, dnes mi od číňana přišel tah.. Na ruce chvilku před tím ty zelené s kalibrem 66. Mimochodem, ty teď nosím až podezřele často. Nehlídám si přesnost, nicméně mezi natáhnutím (natahuji vždy ráno než je dám na ruku) jdou cca půl až třičtvrtě minutky se zpožděním.. 

post-39848-0-24939500-1478517964_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Mimochodem, ty teď nosím až podezřele často. Nehlídám si přesnost, nicméně mezi natáhnutím (natahuji vždy ráno než je dám na ruku) jdou cca půl až třičtvrtě minutky se zpožděním..

Tyjo... Tak přesně tyhle měl můj táta. Vůbec nevím, kde skončily :(

Odkaz ke komentáři

Ovšem ty zelené jsou na tom tahu naprosto fantastické. To se musí parádně nosit.

Děkuji a ano, nosí se moc dobře. Momentálně jsou to mé nejoblíbenější hodinky.. :)

to Jiří

upravoval si tu fotku s těma zelenejma? Ten ciferník vypadá fakt dobře.

Bed

Ano. V podstatě každou fotku krom inzerce trošku ztmavím a "vyostřím".. Pokud si dobře pamatuji, s barvou jsem nic nedělal. Je ovšem pravda, že tahle fotka se docela povedla.

Tyjo... Tak přesně tyhle měl můj táta. Vůbec nevím, kde skončily :(

Tak to je ale věčná škoda. Jsou to super hodinky..  :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...