H_G_ Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2017 Za pade na blecháči. Bylo mi jich líto. Prasklé péro a vlásek. Tak jsem je cvičně rozhodil, poškozené díly vyměnil za jiné, vyčistil, namazal a složil a jdou jak hodinky. Parádní kousky to zrovna nejsou, ale i s dárcem dílů celkem za kilo! Ještě mě čeká leštění sklíčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.straka22 Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Zdá se mi, že Poslední dny tady probíhá elegantí vlna. Tak se taky připojím. Sent from my iPhone using TapatalkPresně po takových teď prahnu Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Nejen eleganty je člověk živ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Pívo na Lipně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Pívo na Lipně.Závidím jak hodinky, tak pivko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 (upraveno) dneska taky Sporty, když je tak hezky... Ty jsou libove. Takova klasika, ale ta cervena vterinovka to vyborne ozivuje. Něco na odlehčení. Brutal. To je naha mosaz? Upraveno 18. února 2017 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Dnes PRIMa podvečer ve Švajcu Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Dnes pracovní Primky a jedna nedělní při sportu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Zase elegantní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 (upraveno) Občas je musím provětrat Upraveno 21. února 2017 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalH Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Zase elegantní Tyto se mi velmi líbí. Máš, prosím, přesné číslo modelu? Kolik je průměr pouzdra - 34 nebo 36mm? Uvažuju, že bych je taky zařadil do sbírky...Díky za info ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 (upraveno) to MichalH: Díky, přesné číslo modelu nemám, to je otázka na majitele chytré knihy. Průměr je 34mm.edit: Měl by to být typ 68 176 3. Upraveno 21. února 2017 uživatelem Navros Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Já dnes PS2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalH Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 to MichalH: Díky, přesné číslo modelu nemám, to je otázka na majitele chytré knihy. Průměr je 34mm.edit: Měl by to být typ 68 176 3. Díky moc, poohlédnu se po nich. Hodně se mi líbí ta povrchová úprava číselníku! Nadčasové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Ano, ten je na nich to nejzajímavější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Krásné hodinky i foto velmi povedené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Děkuji, snažil jsem se zachytit číselník a jeho strukturu tak dobře, jak to jen můj telefon zvládne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazalien Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 musim rict ze jak tady o nich mluvite tak sem si je nasadil a fakt jsou moc pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 to plazalien: Krapet jiný typ, ale taky dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazalien Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 jojo ale pochlubit se musim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se