vsudybyl Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Po renovaci. Líbí se mi. Děkuji Dušane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 A tak to má být, rádo se stalo. jo, a našel jsem to původní sklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Co jineho do Narodniho muzea, nez muzealni kousek. Ty si je opravdu užíváš. Se nedivím. Na takovéto příležitosti jsou jak dělaný. ParádaSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Diky. Obcas je potreba je provetrat. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Tak dneskem registruji noveho chronomagurka. K sestym narozkam male Sportiky. Ze pry se mu moc libi. Sice rikal, ze vubec nepozna kolik je hodin, ale kdo z nas nosi hodinky, aby koukal na cas Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pacient Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Tak gratuluju říkal jsem si jestli pojedeš pro "spidermana" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 diky, mas dobrou pamet. Dokonce si je sam zacal sundavat, kdyz se sel koupat. Jsem cekal, ze jak na ne neni zvyklej, tak ho to ani nenapadne. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Náš malej dostal vloni k šestejm narozeninám Humberta, no a s odůvodněnim že se mu líp odečítá čas na cifru s číslama mi zabavil Sporty automatic. Foto před konfiskací.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Jeste ze ty tvoje Orliky maj jenom ctyri cisla. Jedina zachrana, jinak bys mel po nich Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Polštářek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Prim Oyster Date. Je to ten český rolex, nebo to má být něco jiné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Dobrý hybrid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Prim Oyster Date. Je to ten český rolex, nebo to má být něco jiné?DSC_0429.JPGDSC_0431.JPGDSC_0434.JPG To vypadá fakt dobře! Z čeho jsi vzal to pouzdro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Z těch sea-gull co prodávál P3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Moc povedený , musel si nějak upravovat , vložka strojku , natahovací hřídelka apod. ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Líbí se mi hlavně ten kyklop.bo jsem na datum slepej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 V tom případě potěší, že i funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 igeny na gumě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Nechal jsi tam ten sea-gull a přendal cifr a ručky nebo jsi tam napasoval strojek 68? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 68 pochopitelně, ono s tím je daleko víc práce, doladit uložení na korunku, atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se