Nestler Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 Novy prirustek poprve na ruce Sent from my iPhone using Tapatalk
Martin.straka22 Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 Dnešní žhavá novinka.Ahoj, co je to za tip? Ty potrebuju!!! Sent from my iPhone using Tapatalk
M3maniac Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 Už asi 14 dnů nonstop, by mě nikdy nenapadlo, že primky odsunou daytony na druhou kolej :-) P.S. prozatím :-)
AKUC Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 (upraveno) Novy prirustek poprve na ruce Sent from my iPhone using Tapatalkveľmi zachovalý kúsok, gratulujem Ani nevím, proč je nenosím častěji...keby si ich pustil tak sa kludne ozvi.... sú skvelé, užívaj si ich Upraveno 7. dubna 2017 uživatelem AKUC
Nestler Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 To AKUC: Diky, mam z nich radost Sent from my iPhone using Tapatalk
plazalien Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 Už asi 14 dnů nonstop, by mě nikdy nenapadlo, že primky odsunou daytony na druhou kolej :-) P.S. prozatím :-)to je paradni barva
Plina Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2017 To AKUC: Prodej zatím neplánuju. Spíše mě včera po dvou letech a jednom dni na ruce s traktorama přepadl pocit, že bych měl svůj původní plán dokončit a konečně zaplnit zbývající místo v hodinkovnici diplomaty...
colommbo Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2017 Jedny jsou zrovna na webu pana Hovorky, i s krabičkou ale ne moc levné...
warann Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2017 (upraveno) Noudejty, ty zřejmě zůstanou.... Upraveno 8. dubna 2017 uživatelem warann
Plina Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2017 Jedny jsou zrovna na webu pana Hovorky, i s krabičkou ale ne moc levné...No právě. Kvůli ceně nebo stavu už jsem myšlenku na diplomaty pomalu opouštěl. No uvidíme. Tak aby sportům nebylo líto, že jsou pořád zavřené...
colommbo Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2017 (upraveno) Nepovažuju se za machra na hodinky, ale tak nějak bych předpokládal, že u dobrých prodejců jsou (budou) stav a cena v přiměřené korelaci. A vztaženo opět k začátku předchozí věty, tyhle konkrétní mi přijdou za docela dost, zřejmě jsou v opravdu špičkovém stavu. Zaplaťpánbu, že velmi hezké diplomaty s incablokem už mám... Upraveno 8. dubna 2017 uživatelem colommbo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se