EngineerHack Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 "Home made" originál. DSC_0557.JPG takzvane MurphyRolexIGEN ... kratke ale vystizne jmeno
Daftra Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 "Home made" originál. DSC_0557.JPGNo,moc zajímavý,moc pěkný.
Jeronimo Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Spartaky, ale zrovna mi nezaostřil telefon. Byly v moc hezkém stavu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
colommbo Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 (Velko)sběratel Primek Jožko shání modré Igeny, ty se vytasíš s černými Spartaky, po kterých pasu, svět je divnej...
Jeronimo Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 On mi tak kolega v práci říká: Hele, já mám doma nějaké dámské mrdky po dědkovy. A já: To přines než to hodíme do popelnice a já na to mrknu. A on vytáhne Spartaky v luxusním stavu. Skoro bych řekl echt raritet. Jen přeleštit sklíčko, koupit kožený řemínek a umístit do vitrínky.
colommbo Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Dáš mi na kolegu kontakt...? Každej normální člověk má nejmíň DVA dědečky... Kdyžtak SZ.
Jeronimo Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Jestli dáš za ně víc než 20.tis. tak ti na něho kontakt klidně pošlu. Mě je za tuto nabízenou částku prodat nechtěl.
bohus76 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 (upraveno) Máš Jarku srdce na správném místě a velké koule přiznat kolegovi co jsou ty hodinky zač,respekt.Take bych je neprodal,i když jsou to "jen primky" . Upraveno 19. dubna 2017 uživatelem bohus76
colommbo Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Já myslel, že jsou (už) tvoje. Třeba tě kolega jen tak testoval, jaký máš charakter, a je dobře, žes obstál.
Jeronimo Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 (upraveno) Jak jsme se potom už volněji bavili, šlo poznat, že než mi je ukázal, tak se pokusil nějakou teorii na internetu rychle nastudovat. Mě osobně tohle téma v novém zaměstnání jen potěšilo.Já opatruji rodinou památku po prastrýci a to jsou podle strojku staré zlacené gubky s prasklým sklíčkem. Jak už byl strejc v letech a neviděl v hlubokém lese na čísla a na houby, tak sundal sklo a ta numera si přetřel bílou barvou aby měla oproti černému ciferníku pořádný kontrast. Jo a nebyl to jen hodinář mykolog, ale taky zdatný filatelista. Otcovy Humberta, kvůli kterým jsem se zde ocitnul byla někde v devadesátých letech nenávratně ztracena. Proto ta stále přetrvávající úchylka na PS2. Před loni jsem mu nadělil druhé na vánoce, abych je jednou mohl konečně zdědit. Své primky za vysvědčení v první třídě jsem samozřejmě v druhé třídě rozebral tak, že už nikdy nešly složit. Takže, u mě bída. Proto rodinné památky upřimně v dobrém závidím. Upraveno 19. dubna 2017 uživatelem Jeronimo
colommbo Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Znám, moje úplně první Primky mi rozebral na prvočinitele kdysi můj syn taky nějak v tom věku. A jelikož jsem v té době netušil, co a jak bude za víc jak dvacet let, skončily vysypané v odpadcích... Aspoň po tátovi a mámě (jednou) hodinky mít budu.
Nestler Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 Nejak mi tyhle hodinky prirostly k srdci, tedy k ruce Sent from my iPhone using Tapatalk
Dokusan Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Dnes nový přírůstek.Nic zvláštního. Nevím proč, ale prostě jsem je vždy chtěl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
radorado Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Nic zvlastniho? Prim rolex bicolor, co chces viac?
Harwey Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Pekny kusok, skvele oblekovky, nadcasovy dizajn, vintage nic nepokazi:)
Dokusan Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 (upraveno) Nic zvlastniho? Prim rolex bicolor, co chces viac? Brusel? Jinak musím uznat, že jsou v perfektním stavu, ta fotka mobilem trochu zhoršuje stav. Takže z nic mám i celkem radost.Dokonce mi pán tvrdil, že jsou na původním koženým řemínku, což neumím posoudit. Upraveno 21. dubna 2017 uživatelem Dokusan
jožko Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Dnes nový přírůstek.Nic zvláštního. Nevím proč, ale prostě jsem je vždy chtěl Stav je pekný.(Czech Rolex Bikolor)
Návštěvník tysmek Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Tak jsem dal eleganum od jeronima remen ve stejnych odstinech a reknete, nejsou nakazlive elegantni?:-) Sent from my iPhone using Tapatalk
James24 Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Po návratu od hodináře... dlouho mi Pavouky ve sbírce chyběly, ale tyhle jsem musel mít... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se