Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 17,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

(Velko)sběratel Primek Jožko shání modré Igeny, ty se vytasíš s černými Spartaky, po kterých pasu, svět je divnej... :suicide_anim:

Odesláno

On mi tak kolega v práci říká: Hele, já mám doma nějaké dámské mrdky po dědkovy. A já: To přines než to hodíme do popelnice a já na to mrknu. 

A on vytáhne Spartaky v luxusním stavu. Skoro bych řekl echt raritet. :D Jen přeleštit sklíčko, koupit kožený řemínek a umístit do vitrínky. 

Odesláno

Dáš mi na kolegu kontakt...? Každej normální člověk má nejmíň DVA dědečky... Kdyžtak SZ. :lol2:

Odesláno (upraveno)

Máš Jarku srdce na správném místě a velké koule přiznat kolegovi co jsou ty hodinky zač,respekt.Take bych je neprodal,i když jsou to "jen primky" .

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno

Já myslel, že jsou (už) tvoje. Třeba tě kolega jen tak testoval, jaký máš charakter, a je dobře, žes obstál. :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Jak jsme se potom už volněji bavili, šlo poznat, že než mi je ukázal, tak se pokusil nějakou teorii na internetu rychle nastudovat. Mě osobně tohle téma v novém zaměstnání jen potěšilo.

Já opatruji rodinou památku po prastrýci a to jsou :) podle strojku staré zlacené gubky s prasklým sklíčkem. Jak už byl strejc v letech a neviděl v hlubokém lese na čísla a na houby, tak sundal sklo a ta numera si přetřel bílou barvou aby měla oproti černému ciferníku pořádný kontrast. Jo a nebyl to jen hodinář mykolog, ale taky zdatný filatelista. 

Otcovy Humberta, kvůli kterým jsem se zde ocitnul byla někde v devadesátých letech nenávratně ztracena. Proto ta stále přetrvávající úchylka na PS2. Před loni jsem mu nadělil druhé na vánoce, abych je jednou mohl konečně zdědit. :D Své primky za vysvědčení v první třídě jsem samozřejmě v druhé třídě rozebral tak, že už nikdy nešly složit. Takže, u mě bída. Proto rodinné památky upřimně v dobrém závidím. 

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odesláno

Znám, moje úplně první Primky mi rozebral na prvočinitele kdysi můj syn taky nějak v tom věku. A jelikož jsem v té době netušil, co a jak bude za víc jak dvacet let, skončily vysypané v odpadcích... Aspoň po tátovi a mámě (jednou) hodinky mít budu.

Odesláno (upraveno)

Nic zvlastniho? Prim rolex bicolor, co chces viac? :D

Brusel?

Jinak musím uznat, že jsou v perfektním stavu, ta fotka mobilem trochu zhoršuje stav. Takže z nic mám i celkem radost.

Dokonce mi pán tvrdil, že jsou na původním koženým řemínku, což neumím posoudit.

Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno

Dnes nový přírůstek.Nic zvláštního. Nevím proč, ale prostě jsem je vždy chtěl ;)

Stav je pekný.(Czech Rolex Bikolor)
Návštěvník tysmek
Odesláno

Tak jsem dal eleganum od jeronima remen ve stejnych odstinech a reknete, nejsou nakazlive elegantni?:-)

47788ace9d608b4e19d915ef33ddac5d.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...