Nestler Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Orliky nejen na ruce Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Ropotamo Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Pohoda na terase :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Po dlouhé době opět E.S, tentokrát na tahu z blešáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Poprvé jsem přečetl ,,na trhu z blešáku" a měl jsem srdeční zástavu pěkné jsou, pěkné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Pri pivku DIPLOMATicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Jejda, stejný vintážní zipák jako mám já...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Asi ta sklamem je to c 14 ale je parádny a chytá fajn patinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Taky mám jeden vintage Zippo, který vypadá úplně stejně. Používám ho raději než nový. Akorát musel na opravu, protože už byl v šíleném stavu. Zachovali mi ale jen pouzdro, jak jsem si přál. Vložku prý mění automaticky, protože se neopravuje. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 (upraveno) cortes: Přišlo mi, že je stejný jako ten můj (G12), ale obrázky klamou. Mosazné pouzdro, škrtám jím asi čtyři roky... Upraveno 24. června 2017 uživatelem colommbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rado9 Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Benzinaky ktore som rad pouzival za mojich pyro cias. Viac nez zippo som pouzival Juniora po dedovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 S klasickými "rakušáky" jsem se v životě taky něco naškrtal (stabilně kouřím od patnácti), neměly chybu, i "papouška" jsem jeden čas měl. Pak přišla piezomóda, nebyly špatný, ale nesměly spadnout, býval to jejich konec. Ale to už je na jiné vlákno, omlouvám se za plevelení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Benzinaky ktore som rad pouzival za mojich pyro cias. Viac nez zippo som pouzival Juniora po dedovi. Rado, tohle je naprosto paradni fotka! Fakt. To e-cigo v pozadi trosku rusi, ale nejde to uplne poznat, takze dobry - ten kozenej oblecek to zachranuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Hele colommbo g12 taktiež nieje vintage takze asi budú rovnaké .. máš na ňom vyryté "solid brass" ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 (upraveno) Nic takového na něm vyryto není, ale bude to skutečně mosaz (pouzdro), zvenčí i zevnitř, není to patina, stav od nova. A uvědomuju si, že jsem to napsal špatně - sice jsem uvedl "vintážní", ale jedná se o současnou repliku modelu z produkce kolem r. 1936. Upraveno 24. června 2017 uživatelem colommbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Rado, tohle je naprosto paradni fotka! Fakt. To e-cigo v pozadi trosku rusi, ale nejde to uplne poznat, takze dobry - ten kozenej oblecek to zachranuje.Dik moc Ecigo som tam flakol jak take premostenie z minulosti na dnesok . inak som nasiel date codes zippo a ten moj je z roku 93. https://www.zippo.com/pages/date-codes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 včerejší pozdněvečerní úlovek. doufám, že to není skládačka nebo nedejbože MPM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 S ohledem na to, že ty hodinky mají hodnotu cca 2340Kč, to může být prakticky cokoli z toho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Na slovenskomadarskou svatbu v Komarne jedine ceskoslovenske hodinky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinkář Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 moc hezké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 :-) Pěkné a hlavně je tam neztrať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se