Petr.S Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 A je to tady. Nejraději bych s nimi dnes spal, ale to nejde, jejich pelíšek je v boxu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Marcus Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 Pěkně To se ví a nemusí to být zrovna shark. Díky. Ještě s Hulkama na meshi mě tady drážděte Máš v tom aspoň vodu z křišťálové studánky?
zekon7302 Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 (upraveno) Jednak jsem modrou už aktivně nezažil a druhak proč do mě reješ (jako jistý kolega, jenž se do mě navezl před časem v jiném vlákně)...? Přijde ti to normální...?Já ti rozumím, každému se líbí něco jiné, a nečerti se, prostě ignoruj. I když, takové výstřely mimo témata, mě taky zvedají občas tlak. Upraveno 20. června 2017 uživatelem zekon7302
colommbo Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 Děkuju ti, budu se snažit držet tvé rady...
Fade Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 A je to tady. Nejraději bych s nimi dnes spal, ale to nejde, jejich pelíšek je v boxu... Krása! To je zekon řemen? Vypadá to na 20 mm. Byla to nějaká renovace v Eltonu? Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
zekon7302 Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 Diplomaty/ti na Times Square...Moooc pěkné.
zekon7302 Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 Ale jdi ty mistr, jsem pouhý zámečník. Stroj vyčistím, namažu, no a když se mi chce, spíchnu ňákou kožku.
AndyAaron Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 Tak to jsi minimalne o tri cinnosti zkusenejsi jak ja
Maple Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 Foto cestou do práce.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 (upraveno) Orlik NoDate Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. června 2017 uživatelem Kid_A
colommbo Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 Nosíš je nějak často (ale je to dobře)...
Kid_A Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 Kdepak. Dnes sem je vzal ba ruku po 3 tydenni odmlce. A ok:) daj se nosit:-)
Jeronimo Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 Díky. Ještě s Hulkama na meshi mě tady drážděte Máš v tom aspoň vodu z křišťálové studánky? Hulky jsou v mé první pětici nejoblíbenějších Primek. Tuhle placatici jsem bral vždy na hory s něčím na zahřátí.
Petr.S Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 Dnes pro změnu, aby se to nepletlo, tak tyto... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Melly Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 Již je to sakra dlouho, co jsem sáhl do šuplíku pro Primky
Nestler Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 Dnes na vylete v KH Sent from my iPhone using Tapatalk
Sonny919 Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 Po dlhsom case znovu na ruke Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se