jožko Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Nápodobne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Napodobne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Čas na kafčo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Nejak jsem netusil, ze jsem uz zvladl to sklicko takhle doskrabat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palko423 Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 obré ranko,Jak to tady zde sleduji, posledními příspěvky se vlákno přetavilo na IGENy, takže to trošku rozbiji :-)Mám vyčištěn a opraven kousek po otci, kde co si od dětských let pamatuji, tak nešel. Ráno se sice po 12 hodinách od natažení zastavil, ale opět jde, uvidíme :-(Nicméně včera mi došel nový pásek, zcela přesně jsem se do odstínu netrefil, ale myslím si, že to jde, ale hlavně naruším tu okolní páskovou čerň a hněď....dovoluji se tedy pochlubit :-) Pěkný nejen pátek!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Ahoj máš moc pekné hodinky po otci a podľa mňa je dobré, že si sa netrafil do odtieňu (ak si chcel viac svetlomodrý), takto cifer oveľa viac vynikne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Tak jsem se dokopal k tomu, abych televizím po dědovi dokoupil řemen a mohl je strčit na ruku. Nejsem primkař, ale mám z nich radost. Hlavně když si vzpomenu, jak mi jako malému děda vysvětloval, že ty hodinky se "natahují samy" a já jsem to pořád nemohl pochopit, když svoje první dětské primky jsem musel každý den natahovat... Měl dvoje. Obojí se dochovaly. Ty druhé měl na normální nošení, což se na nich dost podepsalo, a tyto nosil jen občas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Dneska v modrém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Francúzske Primky so super patinou tzv puchýř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Tak jsem se dokopal k tomu, abych televizím po dědovi dokoupil řemen a mohl je strčit na ruku. Nejsem primkař, ale mám z nich radost. Hlavně když si vzpomenu, jak mi jako malému děda vysvětloval, že ty hodinky se "natahují samy" a já jsem to pořád nemohl pochopit, když svoje první dětské primky jsem musel každý den natahovat... Měl dvoje. Obojí se dochovaly. Ty druhé měl na normální nošení, což se na nich dost podepsalo, a tyto nosil jen občas. TV1.jpgTV2.jpgľutujem že som také isté predal...! Andiš chcem ich naspäť, zožeň ich... Inak tieto puchýře majú šmrnc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Peťo máš na FB správu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Atom: Jako novy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Vždyť obsahují pár nových dílů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Jeden. Pouzdro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Jeden. Pouzdro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 (upraveno) Tah možná taky nebude origo.. Ale to už je trošku stourave Upraveno 23. března 2018 uživatelem Nowis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Tah je stary jak svet. Neni novy. A co se tyce origo neorigo...tah urcite origo neni, coz me u nej netrapi a pouzdro ? Bohuzel, lestene nerezove pouzdro elton vyrobene podle originalu dodnes nema a uprimne, i kdyby mel, koupim si to, ktere bude tesnit, coz je u dnesniho eltonu jak sazka do koterie. Hodinky pouzivam na vse a zachovaly mosazny original se mi nicit nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 U Eltonu lze v případě netěsnosti reklamovat. U ostatních nelze. Tož tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Tomu rozumim, nicmene, tyhle operace jako cekani na nove pouzdro, pripadna reklamace apod. jsou na velmi dlouhe mesice, mozna roky a to me nebavi a je tu stale ten problem, ze original prim sport 2 ma pouzdro leskle, se srazenyma hranama zespod. A to nemaji. A ani nevim, jestli bych ho chtel. Obdivuji stary prim, myslim, ze to byla na tehdejsi dobu opravdu velmi dobre zmaknuta velkoseriova vyroba, ve slusne kvalite. Tenhle novy elton je mi se svoji politikou doslova protivny. Se starym nema spolecneho vubec nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se