CsabaC Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 Vlozka lunety je vymenena za novovyrobu z eltonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 vyzerá to moc dobre s tým pôvodným ciferníkom a ručkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 v skutocnosti su tie hrany menej oble. ale mne to prave vyhovuje, lebo povodne puzdro mi zozralo za rok nosenia 5 kosiel :-/ cifernik ma novu lumi. kupoval som ho uz tak, ale je vidiet, ze bola obnovena. mam ale povodny cifernik cierny s uplne povodnou lumi ako novy. dosiel som k nemu uplnou nahodou a zvazujem strojcek kupit a dat ho do pôvodného puzdra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Ropotamo Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 Je pravda, že původní cifr s ručkami je nebe a dudy. Je to rozdíl. Jste mě zase tady zyklali do prkenné ohrady :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 Trochu jsme se spolu projeli Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 Mulder nestacil zirat. Prej od zitrka budou vsichni igeny fasovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToChceČas Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 Nějakou dobu se tu neukázaly žádné automaty. Tak když je ten sváteční den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palko423 Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Již delší dobu jsem se s něčím zde nepochlubil...sice trošku běžnější než IGEN či TV automat :-) každopádně mi dělají radost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 parádička v tomto vlákne by som povedal, že sú menej bežné než igeny či automaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Eleganty nebo ala Diplomaty, už se v tom sám ztrácím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 Traktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 včera, dnes a zítra.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 Dcerka má... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 ...ráda hady :-) A pěkný Primky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 Dcerka má...Čas útoku hada: 11 hodin 13 minut... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 dnes bola jasne modrá obloha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 Dneska to byl cirkus:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alfonzecz Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Včerejší burger fest. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Dneska jsem vytáhl sváteční diplomaty na pštrosovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palko423 Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Nádhera, snad se k ním v podobném stavu taky někdy dostanu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se