siwi Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Dnes totéž v bleděmodrém jako včera. Teda... Spíš v zeleném: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Marcus: Klobouček! Taky parada. Snad se k nim taky jednou dokopu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Marcus: Klobouček! Taky parada. Snad se k nim taky jednou dokopu.Moc necekej. Sehnat dnes v peknem stavu je uz umeni. A bude hur... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 No však právě. Je mi z toho až ouzko, ale tak to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Ropotamo Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Dnes svátečně, když máme tak významný den :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 U kávičky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Zaciname druhou stovku s hodinkami pro nekolik generaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Včera a dnes primky po dědovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Chtel sem je prodat kdyz jedny v supr stavu uz ve sbirce mam ale nakonec si je necham a budu je obcas nosit.Jsou supr;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 na rukou půjdou, výměna řemene, ještěrka od Rasti RC3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 Jašterka im parádne sadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 Já dneska potápky,který jsem koupil loni v listopadě,pak 5 měsíců ležely u hodinářa Kovala v Karviné aniž by na ně sáhl,pak je ukradl někdo z České pošty,když mě je v netknutým stavu poslal nepojištěný zpátky,pak je měsíc pošta hledala,další 2 měsíce mě Koval krmil uši,že se pořád hledají,21 dní to tvrdil i mému advokátovi až se pak údajně našly.Nenašlo se nic,poskládal co kde našel po baráku.Týden byly u pana Hovorky v lázních. Sklíčko jsem leštil sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinářL Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 Já teď nosím jednu takovou raritu.Dvě současně jdoucí vteřinovky na jednom číselníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 Pěkné! Můj známý hodinář zhotovil totéž a když mi to ukazoval a ptal se, co je na těch Primkách divného, vůbec mě to nejdřív netrklo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Dobre rano preji Traktoristi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se