stenly Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Paráda a prudce nositelné Přesně ten stav opotřebení, který působí opravdu přirozeně a dává těm hodinkám kouzlo. Kam se hrabe trapná záhada:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Igeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bezous Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Super!! Koukám jako blázen. Maturanti se zajímají o Primky? Já v té době netušil, že nějaké Primky vůbec jsou:) Maturiťák to byl, ale kluk byl na stužkování jako prvák. Vzhledem k tomu, že to byla grafická, tak tam bylo vintage primek dost - prostě teď frčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 (upraveno) Minulotyzdnovy úlovok. Kedysi som mal modre a nevedel som sa s tym odtienom stotoznit. Kolega, ktorého som priviedol k primkam to rozbehol a okrem okrovych kupil vsetky. A tak sa mi jeho modre s bielymi ruckami a lunetou zapacili, ze som neodolal. Tieto ale pojdu do zbierky a nosit ich nebudem. Maju velmi pekne puzdro na to, aby som ich dral Takze este okrove doplnit a okrem cervenych ktore nosi priatelka, budu vsetky zaskatulkovane Upraveno 4. března 2019 uživatelem CsabaC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 Dvoje okrové jsou na AP, jedny drahé, druhé trochu míň... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 vdaka za tip to este trocha pocka som nakupil este i ine veci, tak to na chvilu musim skrotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogalo Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 Já mám Prim cal.0101 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 Já mám Prim cal.0101Cífer krásny.Len to púzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 Pardón.Vidím aj fazetky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Novy prirustek. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Hmmmm ikdyz mam Primkovy odklon, tak Traktory bych rad zkompletoval, zrovna tyto mne nekolikrat utekly, musim byt trpelivy, jednou to vyjde...palec hore... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Jojo ty jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drda Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Taky novinka :-), ještě jsem je ani neleštil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Novinka x 2.Prim jsem původně neměl v plánu potřebovat, a teď jsem tuze rád! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 (upraveno) Taky přidám svoji trošku.. Upraveno 5. března 2019 uživatelem Nowis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Nowis, ak by si uvazoval o predaji, tak mam zaujem. Ja dnes dočervena s lomenou trojkou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 (upraveno) Cortes, rád se ozvu, jestli mně přestanou bavit :-)Budem pokračovat na sportovní vlně.. Upraveno 8. března 2019 uživatelem Nowis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Za pětibábu v topu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Taky přidám svoji trošku.. DSC_0289.JPGkrásný!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Nedavno se mi povedlo sehnat nos cifernik a nos bilemrucky, tak jsem neodolal - cervena je proste dobra ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se