Frog Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 vlastne prve mechanicke hodinky...a asi nie posledne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 (upraveno) to: Jan_Jan_2006 To by taky odpovídalo...ale i spředehrou Upraveno 20. dubna 2021 uživatelem JR_2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 @Frog, fajne, take vesele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 před 4 hodinami, JR_2010 napsal: to: Jan_Jan_2006 To by taky odpovídalo...ale i spředehrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 s cim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 Dnes na Bark Jack Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 ps2 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 Už jsem tu zmiňoval - kdo umí, ten umí. A já jen čumím. Kdeže ty černobílé časy jsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Dobré jitro Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 V této skupině jsem ještě nebyl. Ne, že bych neměl co nosit, ale zkrátka mě to nenapadlo. Tak tady jedna na zpravení reputace. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 hmm, ty jsou krasne ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Nezdá se mi ten cifr - tipoval bych novodobé Polsko, ale rád se budu mýlit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 (upraveno) Rád se nechám dovzdělat. Mám komplet renovační set od Eltonu, tak snad to nebude Polsko. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. dubna 2021 uživatelem Ace84 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Přesně tak, taky mne jako první napadlo novodobé česko a je to tak správně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Pakliže renovační primácký set (mám je taky, v nerezu a černou klasiku), tož je to v pořádku a z dalšího obrázku už to vidím líp. Na tom prvním mi to přišlo (ač jsem byl překvapen) fakt jak od severních sousedů, tož se upřímně omlouvám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Nic se neděje. Já tomu rozumím jak koza petrželi, takže to beru spíš jako ujištění, že je vše ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 V 22. 4. 2021 v 10:50, colommbo napsal: Už jsem tu zmiňoval - kdo umí, ten umí. A já jen čumím. Kdeže ty černobílé časy jsou... Černobílé mají své kouzlo, ale pak je i škoda neznát barvu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Modrou nemusím, ale tahle deep blue je fakt kjááása! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 To asi nebude modrý ciferník, ale safír s antireflexem.. Nebo se možná pletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se