Gombo Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 před 12 hodinami, zekon7302 napsal: Něco na tropicu. fajnova kombinacia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasil Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Právě teď už je na ruce nemám, ale včera odpoledne jsem venčil Traktory. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Titan. Když není důležité,kolik je hodin Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrSlamastika Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Trojky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 No fotce to tak zle nevypadá, ale když to zmiňuješ tak to asi už je dost za hranou... což u hodinek za tento peníz nepotěší....Jak jsem na Elton veskrze pořád nabroušený, tak Orlíky bych si dovedl představit.... Jenže na v. 38 mně nebaví tamponové provedení číselníku, i když ho v kontextu předlohy chápu.... II-ková řada má zase vždy něco rušivého - u Bronzové varianty černá korunka - já prostě povrchovkám nevěřím, časem se to otře a já tam ten otěr vidím dřív než vznikne. Proto je pro mně zcela nezajímavá komplet DLC varianta, ale zase má lepší ručky, než ty ukazovátka v nerez verzi. Takže bych potřeboval kombo nerez pouzdro a luneta, s číselníkem a ručkami z DLC... Jo a aby to jako potápky mělo WR200...už z principu, i když s přístrojovým potápěním nepočítám.... A stejně i kdyby to udělali tak zase budu brblat, že to stojí skoro stejně jako Tudor BB na kůži, a že nemají variantu kovového tahu, že délka přes nožky je 54mm.... ale asi už bych měl červa... Abych jen nežvanil, tak jsem vytáhl ze skříně jedny co měly správně datum... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr7 Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 moc pěkné to máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Dik. Este som zabudol foto zozadu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 U mna takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 uz je tu zase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Koukám na fotky těch různých televizních a mám pocit, že bych měl mít alespoň jedny ve sbírce ;-) Jedna s bleskem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 před 9 hodinami, Roman-ZA napsal: uz je tu zase Taky si říkám... Hodinky pěkný, fotografie nápadem i kompozičně ještě hezčí, jen mě tak napadá, má-li kolega ATOM taky ještě nějaký jiný kousek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 před 5 hodinami, colommbo napsal: Taky si říkám... Hodinky pěkný, fotografie nápadem i kompozičně ještě hezčí, jen mě tak napadá, má-li kolega ATOM taky ještě nějaký jiný kousek... Jen jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 28. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2021 Navrat do detstva… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 29. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2021 (upraveno) Dnes pyzamo a mam doma aj zapadnarsku napodobneninu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. srpna 2021 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 Mechaniky dosli a ideme na quartzky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se