Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

před 33 minutami, Nowis napsal:

Budu hodinky opakovat na této stránce opakovat..

DSC_6980.JPG

Ty jsou v nádherném stavu👍🏻

Mimochodem je na těchto dvou stejných hodinkách vidět trochu jiná stopu po obrábění před chromováním... některé kusy mají až hladký povrch, někde je vidět stopa po nástrojích lineární a na těch brbovych ještě jinak...buď nebyl stabilní proces výroby, nebo byla vrstva chromování někde silnější...možná časem optimalizovali proces, možná neměnilo včas nástroj,z každých to dělá trochu originál, ikdyz já to jako vizitku kvality tehdejšího zpracování zrovna neberu🙃 

Upraveno uživatelem Snekofon
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, Snekofon napsal:

Mimochodem je na těchto dvou stejných hodinkách vidět trochu jiná stopu po obrábění před chromováním... některé kusy mají až hladký povrch, někde je vidět stopa po nástrojích lineární a na těch brbovych ještě jinak...buď nebyl stabilní proces výroby, nebo byla vrstva chromování někde silnější...možná časem optimalizovali proces, možná neměnilo včas nástroj,z každých to dělá trochu originál, ikdyz já to jako vizitku kvality tehdejšího zpracování zrovna neberu🙃 

Tak tieto sú fakt famózne . No , ja mám také obité , z aukra , ešte sú nedotknuté , len púzdro a remienok boli v ultrazvuku , lebo som sa bál natiahnuť ich na ruku 😆 . Fotka trochu klame , nejako sa to spixelovalo . Frézovanie je zvislé , ako býva , hoci Nowisove je ozaj hladšie .  

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Snekofon napsal:

Souhlasím, už jsem si toho všiml i na zlacených, takže bych se skoro spíše přikláněl k tomu nástroji, či obsluze nástroje / stroje.

Odkaz ke komentáři

Souhlasím, fotografie jsou fakt nádherné, o tom žádná a už jsem to tu kdysi psal. Jen je mi líto, že hodinky jsou furt jedny a tytéž (ač taky hezké)... 🙁

Upraveno uživatelem colommbo
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...