brba Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 Vydarený pracovný týždeň želám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 Budu hodinky opakovat na této stránce opakovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 (upraveno) před 33 minutami, Nowis napsal: Budu hodinky opakovat na této stránce opakovat.. Ty jsou v nádherném stavu Mimochodem je na těchto dvou stejných hodinkách vidět trochu jiná stopu po obrábění před chromováním... některé kusy mají až hladký povrch, někde je vidět stopa po nástrojích lineární a na těch brbovych ještě jinak...buď nebyl stabilní proces výroby, nebo byla vrstva chromování někde silnější...možná časem optimalizovali proces, možná neměnilo včas nástroj,z každých to dělá trochu originál, ikdyz já to jako vizitku kvality tehdejšího zpracování zrovna neberu Upraveno 24. dubna 2023 uživatelem Snekofon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brba Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 před 1 hodinou, Snekofon napsal: Ty jsou v nádherném stavu Mimochodem je na těchto dvou stejných hodinkách vidět trochu jiná stopu po obrábění před chromováním... některé kusy mají až hladký povrch, někde je vidět stopa po nástrojích lineární a na těch brbovych ještě jinak...buď nebyl stabilní proces výroby, nebo byla vrstva chromování někde silnější...možná časem optimalizovali proces, možná neměnilo včas nástroj,z každých to dělá trochu originál, ikdyz já to jako vizitku kvality tehdejšího zpracování zrovna neberu Tak tieto sú fakt famózne . No , ja mám také obité , z aukra , ešte sú nedotknuté , len púzdro a remienok boli v ultrazvuku , lebo som sa bál natiahnuť ich na ruku . Fotka trochu klame , nejako sa to spixelovalo . Frézovanie je zvislé , ako býva , hoci Nowisove je ozaj hladšie . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 Blejsknout nekdy kukacky na ruce, aby to nebyl samy odlesk je fuska. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 před 2 hodinami, Snekofon napsal: Ty jsou v nádherném stavu Mimochodem je na těchto dvou stejných hodinkách vidět trochu jiná stopu po obrábění před chromováním... některé kusy mají až hladký povrch, někde je vidět stopa po nástrojích lineární a na těch brbovych ještě jinak...buď nebyl stabilní proces výroby, nebo byla vrstva chromování někde silnější...možná časem optimalizovali proces, možná neměnilo včas nástroj,z každých to dělá trochu originál, ikdyz já to jako vizitku kvality tehdejšího zpracování zrovna neberu Souhlasím, už jsem si toho všiml i na zlacených, takže bych se skoro spíše přikláněl k tomu nástroji, či obsluze nástroje / stroje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 1. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2023 Dnes zvesela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 2. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2023 Našel jsem zajímavý řemínek s podložkou, začínám chápat dědky, je to docela pohodlné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 2. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 2. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2023 V 24. 4. 2023 v 17:24, Rendell napsal: Velmi pěkné, tento designový vzor já osobně preferuji a považuji za dokonalý i v tomto provedení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 3. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 3. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2023 Atome, ty Tvoje fotky mě moc baví, Elton by Ti za to měl dát nějakej benefit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 3. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2023 před 32 minutami, JR_2010 napsal: Atome, ty Tvoje fotky mě moc baví, Elton by Ti za to měl dát nějakej benefit... Diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 3. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2023 Ja to vidin s jeho fotkami rovnako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 3. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2023 (upraveno) Souhlasím, fotografie jsou fakt nádherné, o tom žádná a už jsem to tu kdysi psal. Jen je mi líto, že hodinky jsou furt jedny a tytéž (ač taky hezké)... Upraveno 3. května 2023 uživatelem colommbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blowik Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 (upraveno) Dneska sport quartz, ale zasloužily by si novou lunetu. Upraveno 4. května 2023 uživatelem blowik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 5. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se