Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Počtem dvou kusů si nejsem zcela jist. Vysvětlím:

Publikace Eltonu zmiňuje jeden kus pro Institut náčelníka Generálního štábu Armády ČR. (brožura přiložena)

Na fotce jsou jedny přímo pro NGŠ AČR (fotka přiložena)

Jedny si dle FCB nechal v modré udělat další generál. Odkaz: https://www.facebook.com/PRIMManufacture1949/posts/1945547725687330/

No, a jedny máš na ruce Ty ...

07df2178ef863d609626dd1fa8d474ac_resize=1306,1960_.jpg

brozura_orlik.pdf

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Bert napsal:

Pokud se dobře pamatuji, tak si je mohl z Eltonu objednat jakýkoli generál AČR. Tedy nikoli pouze Ti noví. Přiznám se, že i já jsem jednal s Eltonem. Snažil jsem se však argumentovat, že sice mám modrou, ale jsem GENERÁLní ředitel. No, neprošlo to .... 🙂

Určitě by bylo fajn, pokud by se mu chtělo, aby sem @Jan Vesely k těm generálským třeba i něco napsal. Mne by to moc zajímalo.

Jak vidím Jana Veselého, tak se mi ty hodinky zdají " kapku větší" než snese ....Jinak nějaká ta " omáčka" kolem by neškodila.

Odkaz ke komentáři

Tak zahada generalskych Orliku asi zustane bez rozreseni, skoda, asi by i stacilo napsat neco ve stylu, jo jsou moje, nafasoval jsem je, nechal sem si je udelat, pujcil jsem si je, cokoli.. Precejen i generalove nebo prezidentove maji svoje konicky a tady asi nikdo senzaci nehleda, spis ten pribeh by byl zajimavejsi...

Odkaz ke komentáři

V 26. 12. 2023 v 12:28, Bert napsal:

Počtem dvou kusů si nejsem zcela jist. Vysvětlím:

Publikace Eltonu zmiňuje jeden kus pro Institut náčelníka Generálního štábu Armády ČR. (brožura přiložena)

Na fotce jsou jedny přímo pro NGŠ AČR (fotka přiložena)

Jedny si dle FCB nechal v modré udělat další generál.

Mým hrubým odhadem jich bude 20 až 30 kousků. 😙

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...