Bert Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 @horal Ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Děkuji za dovzdělání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Vesely Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Jsou myslím jen 2 kusy, tyto byly vyrobeny se souhlasem gen. Pavla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Počtem dvou kusů si nejsem zcela jist. Vysvětlím: Publikace Eltonu zmiňuje jeden kus pro Institut náčelníka Generálního štábu Armády ČR. (brožura přiložena) Na fotce jsou jedny přímo pro NGŠ AČR (fotka přiložena) Jedny si dle FCB nechal v modré udělat další generál. Odkaz: https://www.facebook.com/PRIMManufacture1949/posts/1945547725687330/ No, a jedny máš na ruce Ty ... brozura_orlik.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Ta modrá verze mi přijde trochu nelogická z důvodu těch stříbrnejch hvězd, chápu to designově, ale... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Naprosto s Tebou souhlasím, také mne to při komparaci hodností napadlo, ale ruku na srdce: na nějakou tu nelogičnost jsme si přece u Eltonu už dávno zvykli ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Já je tedy viděl na vlastní oči, on to nikdo z okolí asi neřeší, zase na druhou stranu jsou to vojáci a mělo by to sedět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Před hodinou, Bert napsal: Pokud se dobře pamatuji, tak si je mohl z Eltonu objednat jakýkoli generál AČR. Tedy nikoli pouze Ti noví. Přiznám se, že i já jsem jednal s Eltonem. Snažil jsem se však argumentovat, že sice mám modrou, ale jsem GENERÁLní ředitel. No, neprošlo to .... Určitě by bylo fajn, pokud by se mu chtělo, aby sem @Jan Vesely k těm generálským třeba i něco napsal. Mne by to moc zajímalo. Jak vidím Jana Veselého, tak se mi ty hodinky zdají " kapku větší" než snese ....Jinak nějaká ta " omáčka" kolem by neškodila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 Tak zahada generalskych Orliku asi zustane bez rozreseni, skoda, asi by i stacilo napsat neco ve stylu, jo jsou moje, nafasoval jsem je, nechal sem si je udelat, pujcil jsem si je, cokoli.. Precejen i generalove nebo prezidentove maji svoje konicky a tady asi nikdo senzaci nehleda, spis ten pribeh by byl zajimavejsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 23.12. to bylo jak 1. jarní den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soldier Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Po lázních u Jardy a s novým řemínkem od pana Frýdla udělají parádu i po více než 60 letech.Tak snad je žena občas ponosí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brushie Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Po servisu u mistra J:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna V 26. 12. 2023 v 12:28, Bert napsal: Počtem dvou kusů si nejsem zcela jist. Vysvětlím: Publikace Eltonu zmiňuje jeden kus pro Institut náčelníka Generálního štábu Armády ČR. (brožura přiložena) Na fotce jsou jedny přímo pro NGŠ AČR (fotka přiložena) Jedny si dle FCB nechal v modré udělat další generál. Mým hrubým odhadem jich bude 20 až 30 kousků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasik Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna "Tátovi" s pochroumanýma nožíčkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soldier Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Dobré ránko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brba Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Dnes takto ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasil Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Taky TV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se