Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tož když nám zítra se spolubydlama začíná ten semestr, tak jedna trošku mírně mázlá fotka za což se omlouvám (není to první ani poslední půlka)...Snad jde poznat, o jaké hodinky jde :)

Kluci jen opatrně !!! Ani nevíte, jak rychle se setmí. :sad01_anim: A ty jejich okroví bratříčci, co od tebe máme, jsou jedna radost. Občas je kolega veme na ruku, aby se pochlubil. :eek:

Odesláno

Kluci jen opatrně !!! Ani nevíte, jak rychle se setmí. :sad01_anim: A ty jejich okroví bratříčci, co od tebe máme, jsou jedna radost. Občas je kolega veme na ruku, aby se pochlubil. :eek:

To je domácí, takže doufám, že až budu v 8 vstávat, tak nebude tma :)

To mám radost, že dělají radost, byly skoro NOS :)

Odesláno

Hlavně,že se Ti nic horšího nestalo.Pěkný gumový řemen na těch hodinkách,co je zač?Požádám o lepší fotku,dík.

Už jsem někam do jiného vlákna vkládal odkaz, tak ještě jednou sem:

http://www.uhrenarmband-versand.de/Uhrenbandversand-p13861h24s27-Uhrarmband-Levico-20.html

Akorát jsem ho koupil u hodináře asi za 105 Kč. Tak nevím jestli je to nějaká kopie ale vypadá úplně stejně.

Odesláno

Co tchán? Měl radost?

:happybday:

Jestli měl radost nevím, ale mě udělalo radost, že jsem byl podarován hodinkami z jeho pozůstalosti.Jedny Humberta v super stavu a jedničkový sporty černý s černou lunetou v nositelným stavu.

Odesláno

Jediné, co je na té fotce pěkné, tak jsou ty hodinky. Sotva jsme dneska začali a tohle mi ukázali, tak mi vzali iluze na celý semestr, ach jo, nebude to procházka růžovým sadem sad01_anim.gif

Se nějak zvládne...Hlavně že nám tikaj Myioty...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...