VintageLover Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Tož když nám zítra se spolubydlama začíná ten semestr, tak jedna trošku mírně mázlá fotka za což se omlouvám (není to první ani poslední půlka)...Snad jde poznat, o jaké hodinky jde
PetrM Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Tož když nám zítra se spolubydlama začíná ten semestr, tak jedna trošku mírně mázlá fotka za což se omlouvám (není to první ani poslední půlka)...Snad jde poznat, o jaké hodinky jde Kluci jen opatrně !!! Ani nevíte, jak rychle se setmí. A ty jejich okroví bratříčci, co od tebe máme, jsou jedna radost. Občas je kolega veme na ruku, aby se pochlubil.
VintageLover Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Kluci jen opatrně !!! Ani nevíte, jak rychle se setmí. A ty jejich okroví bratříčci, co od tebe máme, jsou jedna radost. Občas je kolega veme na ruku, aby se pochlubil. To je domácí, takže doufám, že až budu v 8 vstávat, tak nebude tma To mám radost, že dělají radost, byly skoro NOS
Mila_T Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Hlavně,že se Ti nic horšího nestalo.Pěkný gumový řemen na těch hodinkách,co je zač?Požádám o lepší fotku,dík. Už jsem někam do jiného vlákna vkládal odkaz, tak ještě jednou sem: http://www.uhrenarmband-versand.de/Uhrenbandversand-p13861h24s27-Uhrarmband-Levico-20.html Akorát jsem ho koupil u hodináře asi za 105 Kč. Tak nevím jestli je to nějaká kopie ale vypadá úplně stejně.
skodna Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Co tchán? Měl radost? Jestli měl radost nevím, ale mě udělalo radost, že jsem byl podarován hodinkami z jeho pozůstalosti.Jedny Humberta v super stavu a jedničkový sporty černý s černou lunetou v nositelným stavu.
financ Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Tohle budu mít na ruce zítra, já se těším :-)Kdo to pozná má malé bezvýznamné plus :-)
speedwalker Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Tohle budu mít na ruce zítra, já se těším :-)Kdo to pozná má malé bezvýznamné plus :-) Že by Sporty 2?
docent_tecka Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 hlinikova vlozka lunety prim sport 1?
financ Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Bohus se nepočítá, ten to ví. Docent vyhrál
VintageLover Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Jediné, co je na té fotce pěkné, tak jsou ty hodinky. Sotva jsme dneska začali a tohle mi ukázali, tak mi vzali iluze na celý semestr, ach jo, nebude to procházka růžovým sadem
straspol Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Odesláno 25. září 2012 Jediné, co je na té fotce pěkné, tak jsou ty hodinky. Sotva jsme dneska začali a tohle mi ukázali, tak mi vzali iluze na celý semestr, ach jo, nebude to procházka růžovým sadem Se nějak zvládne...Hlavně že nám tikaj Myioty...
Chosef76 Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Odesláno 25. září 2012 Davide, nádhera...moc se povedly. Dle mého nejlepší barevná kombinace na Igenech.
straspol Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Odesláno 25. září 2012 Igen :-) Opravdová paráda. Kongratulejšnc !!!!
VintageLover Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Odesláno 25. září 2012 Igen :-) A že uděláš i nějaké pěkné fotky do PRIM zátiší.Nečekal jsem, že budou vypadat tak dobře Palec hore
Popelář Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Odesláno 25. září 2012 Tohle budu mít na ruce zítra, já se těším :-)Kdo to pozná má malé bezvýznamné plus :-) A kde se to dá sehnat.
Eman2208 Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Odesláno 25. září 2012 Igen :-) Hmmmm....tak ty ale sou !!! Gratuluji !
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se