Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Mně tudle kocour ukrad půl kostky, sežral to a dva dny vyloženě nebyl ve svý kůži.

Odesláno

Máslo pro kočku není moc dobrý. Neumějí odbourávat laktózu...

Vyjímečně kočky dostaly zbytky z oběda a moc jim to chutnalo.., jinak je tím necpeme. Max. se posere, ale to neva...

Odesláno

Nase kocky teda prezili Sylvestra ve zdravi. starsi 14. leta sice zalezla pod posteli, mladsi 4. leta mainka to nesla statecne a jenom se obcas rozhlidla co se to deje, pri silnejsim vybuchu.

Co vsak nerozdejchala, bylo setkani s plysovou hrackou kterou dostala neter na hrani.

Ta se s ni, nic zleho netuse, priblozila k maince na dosah, ta  vyskocila dva metry do vzduchu, od kolmy zdi se odrazila na policku, ze ktery vsechno smetla, nakonec se na zemi pocurala a utekla se schovat, jeste dobrou pul hodinu potom se cela klepala :eek:

Nechapu, tohle je ten pekelnej demon :furious:

steiff-kitty-kocka-25-cm-sedo-bezova-a06

Odesláno

Co je to ,,normální kočka " ?  To neznám, kde se to dá sehnat ?

"normální" je pro mě ta, co neleze po záclonách a závěsech, měli sme 4 (teď už jen 1 kocoura) a žádná z ních to nedělala
Odesláno

Nase kocky teda prezili Sylvestra ve zdravi. starsi 14. leta sice zalezla pod posteli, mladsi 4. leta mainka to nesla statecne a jenom se obcas rozhlidla co se to deje, pri silnejsim vybuchu.

Co vsak nerozdejchala, bylo setkani s plysovou hrackou kterou dostala neter na hrani.

Ta se s ni, nic zleho netuse, priblozila k maince na dosah, ta  vyskocila dva metry do vzduchu, od kolmy zdi se odrazila na policku, ze ktery vsechno smetla, nakonec se na zemi pocurala a utekla se schovat, jeste dobrou pul hodinu potom se cela klepala :eek:

Nechapu, tohle je ten pekelnej demon :furious:

steiff-kitty-kocka-25-cm-sedo-bezova-a06

Líčíš to celkem horrorově ... Já bych se asi řezal ale smíchy ... Kdybys viděl co je schopný udělat to moje pako, když se lekne tak tohle je fakt nic ... Naposledy málem srovnal se zemí celý pokoj ... a 2 dny nevylezl y podpostele. A to sem nechtíc pustil repráky o něco víc než klasicky

:D 

Odesláno

Protoze je to jinak totalni flegmous, fakt by mne nenapadlo, ze ji takhle vyleka plysova kocka, ale ty petardy asi taky udelaly svy...

Odesláno

a je to blázen co lítá a leze po výškách nebo normální kočka?

vylezie kde sa da..to asi macky robia.nvm.inu som nemal.zaclony a zavesy nemame.tak nemozem posudit

inak je v pohode a kludny.sem tam mu prepne (:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...