Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,

kolega z práce potřebuje udat dva kusy koček - mají cca 5 týdnů. Jsou nádhené, ale ta naše královna by se s nimi asi nesnesla. Rezavé už je pryč (označeno Křížkem, nikoliv Láďou  :)  Za každý odebraný kus dávám jeden NATO strap jako bonus. Lokalita OV, FM apod. Věřím, že jste tady kabrňáci, co se umí postarat o zvířátko a nehrabou pod sebe furt jen ty hodinky...  :cheers:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Sakra, škoda, mohl jsem mít NATO zadara.. :) před 14 dny jsem si kotě zabukoval pro tchyni (přemluvili ji děti), my už 2 kočky máme (sestry) a asi k nim kotě nebudu riskovat. Ale jsou nádherný!

Odesláno (upraveno)

No a kdyby někdo toužil po koťátku v okolí Prahy, taky by cca za měsíc bylo pár kusů taky na odběr, viz předchozí stránka. Nato strap můžu přihodit taky, 20mm, na výběr oranž, černý, modrobílý, černobílý :)

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

To nám bohužel někdo otrávil :-(

ach jo, to je hrozny :sad01_anim:

Nam treba soused travi kytky a kere kolem plotu, pomalu a nenapadne ale jiste, kocky nastesti ne...

I kdyz jsem jednou nasel u vrat kousek cerstveho masa, fakt nechapu kde se to tam vzalo.

Odesláno

ach jo, to je hrozny :sad01_anim:

Nam treba soused travi kytky a kere kolem plotu, pomalu a nenapadne ale jiste, kocky nastesti ne...

I kdyz jsem jednou nasel u vrat kousek cerstveho masa, fakt nechapu kde se to tam vzalo.

Nevím kdo a proč to udělal. Na noc vždycky chodil ven. Jednou přišel za tři dny. Byl úplně mimo. Pak mu odešly ledviny. Netrvalo to ani 14 dnů. Jestli to někdo udělal záměrně, tak by zasloužil...treba nakopat do pr...e.
Odesláno

Když jsme se nastěhovali do nového domu, pořídili jsme si britskou červenou. Když umřela přivezli jsme černou domácí, byla to magická lovkyně. Po její smrti jsme před svátky dovezli domácí mourovatou, neskutečně mazlivou. A tý se dnes narodily 3 koťata. Prvně červený, pak černý a poslední mourovatý. Možná to je náhoda, ale je to, jak kdyby se nám ty předchozí vrátily :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...