Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Starší koťata jsou už dávno umístěný, teď jen to jen 1(1.gen)+1(2.gen)+5(3.gen)... a až mladý povyrostou, půjdou taky a zůstanou zas jen dvě dospělačky. Letos je o koťata v okolí na rozdíl od loňska zájem, právě kvůli přemnoženejm hlodavcům škodícím na zahradách.

No a do domu nesměj, výjimečně si beru na pomazlení tu nejstarší do obýváku.

• po 2 týdnech...
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Tvl se poseru. Kočky mám doma, ven nechoděj a včera sem zjistil, že ty kurvy maj blechy. Nakapal sem jim dnes na záda Advocate a už z nich padaj. Ale jestli sou v celým bytě.... Dokáže žít blecha jen tak sama vo sobě, když kvůli Advocate na kočku nemůže, nebo budu chodit do smrti zablešenej??

Odesláno

Tvl se poseru. Kočky mám doma, ven nechoděj a včera sem zjistil, že ty kurvy maj blechy. Nakapal sem jim dnes na záda Advocate a už z nich padaj. Ale jestli sou v celým bytě.... Dokáže žít blecha jen tak sama vo sobě, když kvůli Advocate na kočku nemůže, nebo budu chodit do smrti zablešenej??

Tak se taky pokapej ne?
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Tak se taky pokapej ne?

Vypadá to, že sem to podchytil včas, chytil sem si jen dvě. De vo to, za jak dlouho blecha zemře bez kočky.

Odesláno

Měli smě je 2x, když to kočky přinesly domů, manželka 6 týdnu luxovala barák jak šílená, páč tak dlouho se prej můžou rodit z vajíček, každa blecha jich nasere hafo a ty který zapadaj do všech škvír v parketách a do koberce, tak good luck

Odesláno

Ja si myslim, pokud nejaka blecha ve zdravi prezila, tak naskoci znova zpet na kocku jako do autobusu. Kupujeme hned Frontline jak zjistime,ze se nase Freja

zacina drbat.

Odesláno

Blcha na cloveku dlho nevydrzi ak moze ide na zver... ak bude zver riadne osetrena, blchy to skor ci neskor zabalia. Pokial preferujes rychle riesenia tak sirokospektralne insekticidy su dnes uz superucinne. Pozor na permethrin je dostupny a efektivny, zabije spolahlivo uplne vsetko, ale zabija okrem blch bohuzial aj macky,... moj rusky kolega mi zrovna minuly tyzden vysvetloval ze vdaka tomuto revolucnemu pripravku sa mnoho ruskych dochodcov preorientovava z maciek na psa, psom tento zazrak neskodi.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Vypada to, ze to byly nejaky nezkuseny blechy. Po Advocate z kocek vypadaly mrtvy a uz jsem pak zadnou nechyt. Tak snad dobry ale furt me nekde neco svedi, to je prej psychika. :D

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Tak včera sem jednu chyt, kypěla zdravím. Du dnes koupit protibleší vobojky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...