bohus76 Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2020 před 7 hodinami, straspol napsal: Tak to jsou naši Django, Elsička a Chiquittka. Právě servírujeme... Super Tome,mám nejraději takové ty domácí kočky.
straspol Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2020 Poretušovat pozadí a bude z toho ,,Kapitáne, země na obzoru" !!!!
straspol Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2020 ... tak proč si tu pastu na ten kartáček dáváš, když přece musíš jasně vidět, že je tu obsazeno..?
Moty Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2020 @Juraj11 používáme tohle stelivo a max spokojenost, je přírodní, takže to hážu všechno do hajzlu https://www.mall.cz/steliva-kocky/jrs-kockolit-cats-best-okoplus-40-l
ismit Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2020 před 2 minutami, Moty napsal: @Juraj11 používáme tohle stelivo a max spokojenost, je přírodní, takže to hážu všechno do hajzlu já jsem četl střelivo v tématu kočka a trochu jsem se lekl... sorry za off topic
Juraj11 Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2020 [mention=4208]Juraj11[/mention] používáme tohle stelivo a max spokojenost, je přírodní, takže to hážu všechno do hajzlu https://www.mall.cz/steliva-kocky/jrs-kockolit-cats-best-okoplus-40-lPřesně na tohle jsem přešel. Dříve jsem používal Tigerino,což je přírodní jíl. Sent from my iPhone using Tapatalk
Moty Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2020 kočky jsou často svéhlavý, no. Zkusil bych se minimálně vrátit k původním, náš si na tohle zvyknul. Máme záchod se stříškou, jako přepravka a funguje to dobře
Irwinek Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2020 Ta naše bréca dneska spadla do záchodové mísy na druhou stranu, jestli se na ní naučí chodit, mohl bych za stelivo celkem ušetřit
Fiona Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2020 Náš carbon Sent from my iPhone using Tapatalk
Martin61 Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2020 Jsem ho shodil z klína... si dělá prdel ne?!
paro Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2020 Jako kamo, nemuzes jit na sedacku? Sent from my iPad using Tapatalk
Irwinek Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2020 tss, měkkouši, pravý šéf domácnosti ví, jak vypadá trůn
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se