Tomas_2002 Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 (upraveno) Ideální je kombinace toho přípravku Frontline co se kape za krk a nad zadek a obojku proti klišťatům. Ty co už jsou přisátý to zabije taky a odpadnou, ale trvá to. http://www.frontlinecz.com/ Upraveno 14. dubna 2014 uživatelem Tomas_2002
Klotzman Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 Mě docela překvapil veterinář - chtěl jsem po něm Frontline a i když ho měl, tak mi doporučil radši nějakou jinou (podstatně levnější) srágoru s tím, že ten Frontline zůstává v krvi a není to moc zdravý - jako vybije to i případné červotoče v bříšku, ale... Tady tohle se jen rozleze po kůži - což jsem myslel že dělá i ten Frontline, ale prý ne.
gandalf Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 Mně taky známý veterinář nabízel nějaký homeopatický srágory, prej z bylin, ale tomu nevěřim. Tak holt bude mít klíšťata. Nakonec je divokej a paraziti do přírody patří. Možná ještě vyzkouším ten vytahovač klíšťat, když mu to nebude recht, tak ať si je nechá.
gandalf Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 Jo u toho kořene ocasu jsem si toho všiml. Kroutí se při tom jako prdlej. Je jako v tranzu - úplně strne. Zajímavý, že občas o podrbání na břiše loudí i když podle obrázku ne /ale po chvilce má snahu ruku zachytit/. Asi ho tam žerou klíšťata /ale nejvíc jich má na krku/.
Klotzman Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 Mně taky známý veterinář nabízel nějaký homeopatický srágory, prej z bylin, ale tomu nevěřim. Tak holt bude mít klíšťata. Nakonec je divokej a paraziti do přírody patří. Možná ještě vyzkouším ten vytahovač klíšťat, když mu to nebude recht, tak ať si je nechá.Todle homeopatický není, je to normální spot-on, který se rozleze po kočce během 24 hodin v kožním mazu. Já jsem si myslel že Frontline nebo Stronghold je to stejný, ale doktor tvrdil (tedy o tom Frontlinu) že se vstřebá do krve - proto působí i vnitřně - a proto je zbytečně zatěžující. On byl taky náš kocour po antibiotikách, tak taky proto nám to nedoporučoval.
Tomas_2002 Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 Sice je zatěžující, ale aspoň ty kurvy přisátý zdechnou :-)
JAJA Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2014 Naše mrcha šedivá vypadá jako neviňátko...
Moty Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2014 Jakej je ocicat povahou, strašně moc se mi libi
Návštěvník Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2014 To neni ocicat, ale bengalka.. a je takova sva, divocejsi.. lovi vse co se hne, jinak je cistotna, ale to jsou obe. Obcas se i prijde pomazlit. :-)
Tomas_2002 Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Tak už se nám to narodilo :-) 5 koťátek, ale jedno je takovej chcípáček, ten to asi nezvládne. No uvidíme...
revue gt Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Tak už se nám to narodilo :-) 5 koťátek, ale jedno je takovej chcípáček, ten to asi nezvládne. No uvidíme... Blahopřeji :-) a zároveň budu chtít nějaké porodnické rady, co a jak :-)
Tomas_2002 Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Blahopřeji :-) a zároveň budu chtít nějaké porodnické rady, co a jak :-) Co by tě konkrétně zajímalo ? :-)
Tomas_2002 Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2014 (upraveno) Tak už jim je 6 dnů :-) Mají se čile k světu a čas co neprospí, tak propijou :-) Krásnej život ... Upraveno 28. dubna 2014 uživatelem Tomas_2002
Ivan Lelák Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2014 Tak jsem si poprvé všiml tohoto vlákna. Máme Mňaugliše, obyčejného vesnického mourka. V noci je obvykle venku, v 6 ráno stepuje na terase, to vstávám a on chce masíčko. Pak chrní na křesle nebo v posteli. Ale je to různé, někdy courá sem a tam jak ho napadne. Máme i psa, jsou to nejlepší kámoši a hrají si spolu, ne vždy, některé navrhované hry druhá strana nechápe, ale často najdou společnou řeč, obvykle v honění a bojovkách. Lidi mi vždy říkali, že kočka není pes a nikdy nebude tak přítulná. Omyl, trvalo to několik let, ale kocour mne miluje a já jeho a když jdu večer venčit psa, chodí s námi. Přítelkyně Drákula se k němu chovala jako většina jiných lidí, kocour ji měl rád, ale byl ve střehu a když mohl, udělal jí neplechu v botě nebo odložené kabelce. I přes velkou chuť stát se kočičím vrahem změnila chování, začala Mňaugliše respektovat, být k němu něžnější a dnes jsme krásná, milující domácnost, ještě že si nás Mňaugliš a Skoty nechali doma jako krmiče, uklízeče, mazliče a asistenty při hrách.
Tomas_2002 Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2014 Tak jsem si poprvé všiml tohoto vlákna. Máme Mňaugliše, obyčejného vesnického mourka. V noci je obvykle venku, v 6 ráno stepuje na terase, to vstávám a on chce masíčko. Pak chrní na křesle nebo v posteli. Ale je to různé, někdy courá sem a tam jak ho napadne. Máme i psa, jsou to nejlepší kámoši a hrají si spolu, ne vždy, některé navrhované hry druhá strana nechápe, ale často najdou společnou řeč, obvykle v honění a bojovkách. Lidi mi vždy říkali, že kočka není pes a nikdy nebude tak přítulná. Omyl, trvalo to několik let, ale kocour mne miluje a já jeho a když jdu večer venčit psa, chodí s námi. Přítelkyně Drákula se k němu chovala jako většina jiných lidí, kocour ji měl rád, ale byl ve střehu a když mohl, udělal jí neplechu v botě nebo odložené kabelce. I přes velkou chuť stát se kočičím vrahem změnila chování, začala Mňaugliše respektovat, být k němu něžnější a dnes jsme krásná, milující domácnost, ještě že si nás Mňaugliš a Skoty nechali doma jako krmiče, uklízeče, mazliče a asistenty při hrách. Tak ještě fotku :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se