Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

trošku morbidka, ale pochválil jsem ho, ten černý maskovaný likvidátor si už vybíral kde se uhnízdí:-)

post-20025-0-92328400-1401106245_thumb.jpg

Odesláno

Taky nevim, ale byl tam i vyrvanej trs trávy, krtek uz to je tak třetí a loni dal i lasicku

Bite my shiny metal ass with Tapa

• po 2 týdnech...
Odesláno

@FrantisekH: zatím to je takovej plyšák no :D 

@Micey: je to ten šedivej z tý fotky vejš, na te poslední je nějakej tmavší trochu, asi autofiltr

@Pebe: přemýšlí co by zas proved, to je jasný :D

Odesláno

Jsem dneska našemu kocourovi koupil šantu, tak jsem zvědavej, co na to bude řikat - možná, že jsem měl radši koupit kus jater :D

Máte s tím někdo zkušenosti ?

U některých koček šanta funguje, u některých ne. Obecně častěji funguje u mladých koček. Podobně lze ještě zkusit kozlík lékařský.

Odesláno

Taky máme Ragdolly a nějak je to nedojímá. Když jim někam dám ten kozlík, tak se v tom chvíli zasněně válejí a pak jsou od toho :-) Je to takový plemeno, co má všechno na salámu :D

Odesláno

JJ koupili jsme jednu pro děcka od jisté známé chovatelky od Havl. Brodu (modří už vědí) a moc akční není. Tak manželka řekla ať koupíme druhou, že se jako budou více hýbat (jedna vyjde jako Longines HC  :)  ) a to už jsem zatrhl. Vím jak to dopadne, hýbat se nebudou obě a budou se válet vedle sebe... Přesně jak říkáš, salámisti, ale jinak super číča.

Odesláno

Šanta funguje jak má. Jen jsem ji včera postavil v pytlíku na zem, než jsem si umyl ruce už v ní měl kocour makovici. Tak jsem mu ji oloupal a vydržel s ní příští čtvrt hodiny. Pak jsem mu ji musel vzít, páč by z ní jinak zbyly jen holý klacky.

Neví co s ní - mazlit to nejde, k žrádlu to není, tak ji olizuje, okusuje, tancuje okolo, strká hlavu mezi haluze, šprnglá tlapou... :D Když jsem mu ji sebral, tak teskně lkal a hledal ji po všech koutech. Když ji nenašel tak se aspoň válel na místě, kde stála. Tak jsem mu ji pak pučil ještě před spaním, aby se spolu trochu poňuhňali :wub:

Nevím, jestli tu adoraci přežije, až ji píchnu do záhonu...

post-3688-0-57121600-1402046425_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...