El Nano Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Odesláno 17. května 2014 (upraveno) tak nakonec to bude možná šedivej. Dneska se na něj byli podívat. Nevim, mě se možná víc líbí ten mouratej Upraveno 17. května 2014 uživatelem El Nano
Moty Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Odesláno 26. května 2014 trošku morbidka, ale pochválil jsem ho, ten černý maskovaný likvidátor si už vybíral kde se uhnízdí:-)
Tomas_2002 Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Odesláno 26. května 2014 To je šelma panečku ! :-) Ty naše by umřely vyděšením To mi řekni, jak ho ta kočka chytne ? Čeká u díry a jak vystrčí krteček hlavu tak ho za ní vytáhne ? ...
Moty Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Odesláno 26. května 2014 Taky nevim, ale byl tam i vyrvanej trs trávy, krtek uz to je tak třetí a loni dal i lasicku Bite my shiny metal ass with Tapa
Tomas_2002 Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Odesláno 26. května 2014 Aspoň je vidět, jak je zodpovědnej. Ví, že bez práce nejsou koláče :-)
FrantisekH Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 Prej tygřík..to je spíš plyšák ne? a jak kouká...
Micey Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 Jéééééééé.. Ale nakonec to neni ani jeden z těch nahoře, ne? Barva želvovina?
El Nano Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 @FrantisekH: zatím to je takovej plyšák no @Micey: je to ten šedivej z tý fotky vejš, na te poslední je nějakej tmavší trochu, asi autofiltr @Pebe: přemýšlí co by zas proved, to je jasný
Klotzman Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 Jsem dneska našemu kocourovi koupil šantu, tak jsem zvědavej, co na to bude řikat - možná, že jsem měl radši koupit kus jater Máte s tím někdo zkušenosti ?
Tomas_2002 Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 Jsem dneska našemu kocourovi koupil šantu, tak jsem zvědavej, co na to bude řikat - možná, že jsem měl radši koupit kus jater Máte s tím někdo zkušenosti ? U některých koček šanta funguje, u některých ne. Obecně častěji funguje u mladých koček. Podobně lze ještě zkusit kozlík lékařský.
wizard-ov Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 No ta naše si jenom šňupne (má dva roky) a pak jde zase chrápat - prostě Ragdoll
Tomas_2002 Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 Taky máme Ragdolly a nějak je to nedojímá. Když jim někam dám ten kozlík, tak se v tom chvíli zasněně válejí a pak jsou od toho :-) Je to takový plemeno, co má všechno na salámu
wizard-ov Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 JJ koupili jsme jednu pro děcka od jisté známé chovatelky od Havl. Brodu (modří už vědí) a moc akční není. Tak manželka řekla ať koupíme druhou, že se jako budou více hýbat (jedna vyjde jako Longines HC ) a to už jsem zatrhl. Vím jak to dopadne, hýbat se nebudou obě a budou se válet vedle sebe... Přesně jak říkáš, salámisti, ale jinak super číča.
Tomas_2002 Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 Jestli chceš, tak máme teď 4 koťata. Kus za cenu jetých PRIM IGEN po renovaci
Klotzman Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 Šanta funguje jak má. Jen jsem ji včera postavil v pytlíku na zem, než jsem si umyl ruce už v ní měl kocour makovici. Tak jsem mu ji oloupal a vydržel s ní příští čtvrt hodiny. Pak jsem mu ji musel vzít, páč by z ní jinak zbyly jen holý klacky.Neví co s ní - mazlit to nejde, k žrádlu to není, tak ji olizuje, okusuje, tancuje okolo, strká hlavu mezi haluze, šprnglá tlapou... Když jsem mu ji sebral, tak teskně lkal a hledal ji po všech koutech. Když ji nenašel tak se aspoň válel na místě, kde stála. Tak jsem mu ji pak pučil ještě před spaním, aby se spolu trochu poňuhňali Nevím, jestli tu adoraci přežije, až ji píchnu do záhonu...
Markynin Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Kokám, že hodně z vás tu má britku, my ji máme taky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se