bohush Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Na zahraničních fórech jsem narazil na nové Seiko 5 a nevypadá zle. Pokud to tady už proběhlo, tak se omlouvám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 tak ty vypadají moc pěkně. mají je i u nás - hodinky.cz. ..co je to za materiál na lunetě..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 tak ty vypadají moc pěkně. mají je i u nás - hodinky.cz. ..co je to za materiál na lunetě..? Pěkné. Ale vzhledem k třídě hodinek bych na lunetě velký zázrak nehledal. Tento design lunety ( s vnitřním stříbrným kruhem) je parádní. ( Snad nebude nikdo hledat inspiraci u PO ) Ty hodinky budou mít jinou slabost, a to pásek obdobný jako u ostatních "pětek". Plechové koncovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 (upraveno) Také jsem na ně včera narazil a líbí se mi. Mají pořádné rafiky!!!Více živých fotek: http://www.pmwf.com/Phorum/read.php?4,240507,240507 Upraveno 14. října 2010 uživatelem jartop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Podobnost čistě náhodná... 1 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Asi ano, žadnou nevidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Podobnost čistě náhodná... To si tam omylem hodil jinou fotku? Nebo nemám brýle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Podobnost čistě náhodná... Luneta, ručky, datumovka, pouzdro, ciferník - vše odlišné. Společné jim je jen to, že oboje měří čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
levistrauss Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 (upraveno) Nehledě k tomu, že v současné době už snad ani nejde vyrobit potápky, které by se v nečem nepodobaly jiným... myslím, že je na čase už přestat otravovat s přehnaným podezíráním z fejkování nebo napodobování... Edit: K tématu samotnému: Hodinky moc pěkné, pro Seika mám slabost, ale pokud nemá šroubovací korunku (jakože pětky většinou/ne-li vždy/ šroubovací korunku nemají...), tak zůstává jen u povedeného designu... Upraveno 14. října 2010 uživatelem levistrauss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 (upraveno) Každopádně jsou dost zajímavé. Za málo peněz, hodně muziky... Další fotky (ne tak profi) - http://uhrforum.de/seiko-5-sports-black-ref-snzh55k1-t58688 a http://uhrforum.de/seiko-snzh55k1-wenig-fifty-fathoms-kaliber-7s36-t58334 Upraveno 14. října 2010 uživatelem redd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Akorát škoda špatné (malé) lumi na indexech. BTW. Dělaj se i modrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
levistrauss Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 To každopádně. Prohlédl jsem si i další fotky a fakt se moc povedly. Tah taky vypadá solidně, takže parádu budou dělat určitě. Myslím, že pro někoho, kdo hledá entry level divers za dostupnou cenu bez nutnosti objednávat v zahraničí jsou ideální. Moje první divers před pár lety byly kvarcky s plechovým tahem a vědět tehdy o takovýchto nebo podobných seikách, tak neváhám. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 podobnost tam je, jen nevím kde.. Ale co si budeme povídat. Podobné si dnes je vše. Jinak Seika to jsu parádní. Snad to nezabije cena. Mít větší lumi, celokovové dýnko, a nemít nápis 5 sports, tak po nich hned skáču. Přesně něco takového už dlouho hledám. Nevíte, někdo kolik stojí, kde se případně daj koupit? Omlouvám se, ale jsem zatím línej hledat, píšu z mobilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Tak tento kousek musím mít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 zde je porovnání s BP: co vídíte podobného? Tvar, barva, ručičky (klasika od Seika), snad jen ta vteřinovka je podobná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 (upraveno) Nevíte, někdo kolik stojí, kde se případně daj koupit? Omlouvám se, ale jsem zatím línej hledat, píšu z mobilu. Vyse odkaz na hodinky.cz nebo za lepsi cenu na http://www.watches88.com/pd-seiko-5-sports-100m-automatic-snzh55k1.cfm Asi to nebude linkovat, davam to sem taky z mobilu. Na me jsou bohuzel velke. Edit: ty jo, umim zadat link z mobilu Upraveno 14. října 2010 uživatelem mmoobbyy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pixelator Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Edit: K tématu samotnému: Hodinky moc pěkné, pro Seika mám slabost, ale pokud nemá šroubovací korunku (jakože pětky většinou/ne-li vždy/ šroubovací korunku nemají...), ... sorac ale toto je uplna hlupost SKX007 Atlas Samurai Monster Junglemonster XYZ dalsich monsterov a potapiek s logom seiko 5 a vsetky maju srobovaciu korunky. hned jedny mas v mojom podpise... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Z hodinek.cz je to dost drahý. a z 88.com je docela mastný poštovný. Asi si počkám až to bude i na jiných shopech za lepší poštu Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 (upraveno) sorac ale toto je uplna hlupost SKX007 Atlas Samurai Monster Junglemonster XYZ dalsich monsterov a potapiek s logom seiko 5 a vsetky maju srobovaciu korunky. hned jedny mas v mojom podpise... nezlob se na mě, ale tady je řeč seiko 5 - a z těch mají WR 200m jenom atlasy. tyhle nový seiko 5 stejně jako všechny ostatní pětky (až na ty atlasy) nejsou diversky a taky nemaj šroubovací korunku, stejně tak jako žádný běžný seiko diversky nemají prosklené dýnko . edit: nevíte, co je to za čirou vrstvu na té lunetě? vypadá to fakt dobře.. ale fakt je, že tohle by byly pěkný potápky. ještě lumi bod na lunetě a víc lumi na indexech, šroubovací korunku a plný dýnko. design je super. Upraveno 14. října 2010 uživatelem lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Vyse odkaz na hodinky.cz nebo za lepsi cenu na http://www.watches88...ic-snzh55k1.cfm Na me jsou bohuzel velke. Mára v klidu, těch 45 je s korunkou, to bude stejný jak Glyciny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se