Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes mě potěšila SZ Secta, ohledně kalendáře. I když tam bylo napsáno, neodepisujte na tuto SZ, ale pošlete novou, sešlo se mě v e-mailu plno komentářů od vážených členů ( až jsem málem dostal inkfart, co jsem kde podělal :-))))))). Prostě mě to tak nějak potěšilo.

Odesláno

ste volove, ste to nepochopili? manzelka dostane rifle a pavzez si necha hodinky :)

Kdyby byly o trošku větší, nenechal bych si je utýct :) .

Odesláno

Krásné Roládky, moje paní by je neocenila.

Bránila se dlouho. Brala by všechno, jenom ne Rolex. Když jsme ale obešli pár hodinářství, uviděli možnosti a ceny, nezůstalo mnoho kandidátů. Přesvědčil jsem ji ať to zkusí a zdá se, že se to povedlo :) .

Odesláno

Potěšil mě včerejší fotbal- nebylo to bez chyb, ale konečně jsem tam viděl něco, co tam skoro 6 zapasů nebylo- SNAHA. Je vidět, že to s naším fotbalem nemusí bejt tak špatný. 

Odesláno

že se mi konečně vrátily GSARy z ozdravné kůry a aplikace AR vrstvy:-)

chtělo by to fotku, abychom se mohli poradovat s Tebou :) .

Odesláno (upraveno)

Přesvědčil jsem ji ať to zkusí a zdá se, že se to povedlo :) .

K čemu je dobrý přesvědčit manželku na takhle drahýho koníčka? Jako by jim nestačilo to z vlastní hlavy, hadříky, kabelky, barvičky, pičifuky... ;)

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

nahodou, pavzezova manzelka se mi jevila jako sikovna holka nezvrhla do techhle serepeticek a podle me si to zaslouzi..

Zatím postižená rozhodně není :) . Ale je fakt, že je určitě vhodné do důkladně pozorovat, aby se to nevymklo...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...