Georf Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 Fotbal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 Fico papá :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 potěšilo, že dnes je ten správný den to zaříznout a vypadnout na týden do pryč (sakra, Chmag mi na mobilu funguje jen "jako", co dělat? To je tak na jiné vlákno ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Politika ma potesila. Zacinam vidiet svetlo na konci slovenskeho tunela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Výsledky slovenských prezidentských voleb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Fico papá :-))))+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Potěšila mne změna času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 (upraveno) Jan Sibik v Hyde Park Civilizace na CT24. To je soda, on je fakt svetova trida. Nedokazu posoudit, jestli elita, ale jednoznacne kope tu ligu. Sleduju ho uz dvacet let a je to sila. Ted hodinu mluvi o Palestine, Africe, Ukraine, Sierra Leone, KLDR, Haiti, valecne fotografii vubec, reflexi reality v obrazku, akceptovatelnych a neakceptovatelnych zasazich do snimku, no je to sila. Sedim a cumim s otevrenou hubou. Navic on je sympaticky skromnas stale o sobe pochybujici. Takovy poctivec. S nim je dobry casopis i porad v televizi.<br /> Upraveno 30. března 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Potěšilo mne, že jsem se konečně dostal ke shlédnutí Long Way Down a jsem z toho nadšený. Ti dva (McGregor a Boorman) jsou dobří srandisti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Jan Sibik v Hyde Park Civilizace na CT24. To je soda, on je fakt svetova trida. Nedokazu posoudit, jestli elita, ale jednoznacne kope tu ligu. Sleduju ho uz dvacet let a je to sila. Ted hodinu mluvi o Palestine, Africe, Ukraine, Sierra Leone, KLDR, Haiti, valecne fotografii vubec, reflexi reality v obrazku, akceptovatelnych a neakceptovatelnych zasazich do snimku, no je to sila. Sedim a cumim s otevrenou hubou. Navic on je sympaticky skromnas stale o sobe pochybujici. Takovy poctivec. S nim je dobry casopis i porad v televizi.<br />jj, Jenda je borec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Hyde Park byl vcera super. Ostatne jako kazdou sobotu. Kdysi sem si obcas koupil Reflex a Sibikovy fotky byly velmi silne. Vcera, kdyz vypravel o tom, jak na kolenou prosil zfetovaneho cernocha, aby ho nezastrelil,... No ja bych tohleto nedokazal delat. Pokud o vikendu tv, tak HP Civilizace a S kucharem na cestach:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Potěšil mne tchán, že ještě jsou lidi, kteří chodí na ryby proto, že je to baví a ne pro maso. A pak náš nový kočárek, že výrobce myslí i na tatínky...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Tahle pusa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 To chápu,ta potěší dvojnásob.Jak je stará dcera?Moje teď /na podzim :-) / začala chodit do první třídy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Porodil jsem si ji před 3roky a 6 měsíci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 To je stejně stará jak můj kluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Fico papá :-))))+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Fico papá :-)))) +1 +1 Zase jsou o kus lepší, než my, ale přeju jim to, bratrům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Fico papá :-)))) + 1 )))))) Odoslané z GT-I9100 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Letni cas! Konecne je svetlo ve spravne casti dne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky