Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kluci je to zadrava holka 49cm a 3290g. Rodili jsme 13 hodin, nespal jsem od 2 rano. Pak poslu fotku. Diky moc za podporu. Pro ni jsem kupoval nodate. Zitra zapijecka v Brne

Gratuluju!!!

Dobrý chrono baby-boom teď v létě :)

Odesláno

Náš mladej dnes zrušil (teda bylo mu zrušeno) auto. BMW kratší nejmíň o půl metru (řetězová bouračka, pořádná rána zezadu) a oba kluci až na pár odřenin od pásů v pořádku :)

Odesláno

Lamiczkovi velká gratulace!!!

A já dnes: Jeseter 104cm, česneková křupka a 20minut přetahování. Recept na úpravu nepotřebuju, šel zpátky do vody, ale potěšil festovně!!!

post-7546-0-45448300-1407619494_thumb.jpg

Odesláno

Náš mladej dnes zrušil (teda bylo mu zrušeno) auto. BMW kratší nejmíň o půl metru (řetězová bouračka, pořádná rána zezadu) a oba kluci až na pár odřenin od pásů v pořádku :)

V Cirkvicich? :)

Odesláno

Lamiczkovi velká gratulace!!!

A já dnes: Jeseter 104cm, česneková křupka a 20minut přetahování. Recept na úpravu nepotřebuju, šel zpátky do vody, ale potěšil festovně!!!

To je parádní úlovek,někde u nás?

Také přeju vše nejlepší,hodně štěstí a zdraví Lamiczkově malé.

Odesláno

Ano ano, je to přece typicky tuzemská ryba :). Vysočina, Milovský rybník 6,5ha. Tady: https://maps.google.cz/maps?hl=cs&gbv=2&q=milovsk%C3%BD+rybn%C3%ADk&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x470d9912c7dfd771:0xba3f5b5d8a389368,Milovsk%C3%BD+rybn%C3%ADk,+592+02+Snezn%C3%A9&gl=cz&sa=X&ei=TV_nU5O3GIuS7Aa5qoHQDQ&ved=0CBsQ8gEoADAA

To je parádní úlovek,někde u nás?

Také přeju vše nejlepší,hodně štěstí a zdraví Lamiczkově malé.

Odesláno

Tak nevím,jak moc typicky tuzemská ryba,to už bych spíš řekl mníka,ale jesetera?No,každopádně je to příjemné překvapení.

Odesláno

Tak jsem se stihl 2x lehce opít, 1x trochu vyspat a jsem s holkama poslední noc na pokoji v nemocnici. Malá se jmenuje Karolínka a zatím je strašně hodná, tak uvidím jak dlouho jí to vydrží :evil:

Díky všem moc za přání i gratulace. Mám pocit, že mi to pořád nedošlo :)

Odesláno

Tak jsem se stihl 2x lehce opít, 1x trochu vyspat a jsem s holkama poslední noc na pokoji v nemocnici. Malá se jmenuje Karolínka a zatím je strašně hodná, tak uvidím jak dlouho jí to vydrží :evil:

Gratulace taťko, my taky máme Karolínku, jen je o měsíc starší než ta Tvoje :)

Odesláno

Potesilo me, ze jsem mel moznost vyzkouset tyhle hracky:

u prvního snímku jsem se chtěl ptát, co že to je úplně nalevo a hele, druhý to vyzradil, paráda  :clap:

Odesláno

gougy: jmenuje se to jetovator a zabava je to neskutecna. Byl jsem na tom sice jenom chvili, ale je to zvlastni pocit. Clovek si mysli, ze je treba 5 metru nad hladinou, pak se podiva na video a zjisti, ze to byly sotva dva metry :) Jo a taky jsem z toho hodil perfektni zada asi 30 vterin potom, co jsem se odlepil od hladiny.

Kdyz to clovek umi, tak to muze vypadat i takhle:

Odesláno

Tak gratulace, chlape! A hezké jméno :-)

Naše Karolímka měla včera 20. narozeniny.

J.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...