blackhead Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Ty zestarly pankaci jsou uz docela usmevny, v kmenech.
African Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Punk is not death :-) vidím to po stý, ale vždycky mě kluci dostanou. ...
nAscA Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Nj, na Plexis jsem s ex dost chodivali. I když s dredama jsem mezi cira moc nezapadal
Návštěvník dabelM Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Včera mě dorazily celkem dvě hodinky, jedna nová akvizice a jedny ze záruční opravy...
panedge Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Mě se to líbí jako dokument,jinak jsem pankáče nikdy nemusel.Jsou to uřvaný,smradlavý hovada,nic víc.
bohus76 Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 To je skoro jak u nás http://www.novinky.cz/koktejl/363314-muz-si-vychutnal-sveho-byvaleho-zamestnavatele.html
pebe Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 dnes teda povedený článek http://www.kafeacigarko.cz/jak-sase-buckove-dosel-benzin/
MJ. Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Mě se to líbí jako dokument,jinak jsem pankáče nikdy nemusel.Jsou to uřvaný,smradlavý hovada,nic víc.pěkný zaškatulkování. Počítam že takle to bereš i u všech jinejch sub/kultur
panedge Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 pěkný zaškatulkování. Počítam že takle to bereš i u všech jinejch sub/kulturVubec ne a ber me z primhourenyma ocima,kazdej at si dela,co chce.Ale nejvetsiho pankace z Krkonos mame v rodine,takze vim,co to obnasi
MJ. Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Vubec ne a ber me z primhourenyma ocima,kazdej at si dela,co chce.Ale nejvetsiho pankace z Krkonos mame v rodine,takze vim,co to obnasiok
vanderB. Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Mě se to líbí jako dokument,jinak jsem pankáče nikdy nemusel.Jsou to uřvaný,smradlavý hovada,nic víc. já nevim, jestli to nemáš spojený s českejma alkopunkáčema...ty moc taky nemusim
panedge Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Mozna jo,pankace,kterej nechlastaj neznam
African Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Většinu pankáčů co znám osobně jsou úplně v pohodě, vzdělaný lidi, takže s tebou nemůžu souhlasit. Uřvaný, smradlavý hovada najdeš po půlnoci v baru i načesaný lidi v kvádrech Nemůžeš je házet všechny do jednoho pytle... Mě se to líbí jako dokument,jinak jsem pankáče nikdy nemusel.Jsou to uřvaný,smradlavý hovada,nic víc.
mondeo2 Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Vubec ne a ber me z primhourenyma ocima,kazdej at si dela,co chce.Ale nejvetsiho pankace z Krkonos mame v rodine,takze vim,co to obnasi No nekecej, Ty znáš Krakonoše osobně jó ? A já myslel že je to jen legenda v pohádkách.................
panedge Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Většinu pankáčů co znám osobně jsou úplně v pohodě, vzdělaný lidi, takže s tebou nemůžu souhlasit. Uřvaný, smradlavý hovada najdeš po půlnoci v baru i načesaný lidi v kvádrech Nemůžeš je házet všechny do jednoho pytle...Je to mozny,ja znam jenom pankace,ktery proste delaj bordel,chlastaj,jsou urvany a furt delaj naky pic.oviny.Chodil jsem i do jejich kultovni hospody,takze z cesty nemluvim.
Horhe Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Se podívej na Pixu z Visáčů, kde a co dělá.
panedge Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Horhe-ale však jo,samozřejmě jsou mezi nima borci.Já mluvím o komunitě,která byla za mýho mládí tady u nás a zbytek se dochoval dodnes.A když přijedu za švárou,kterej mě pozve na narozky a sejde se tam tahe parta,tak mě to nějak nebaví.
VintageLover Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Tvl, to su nervy, Ondro do toho.
Doporučené příspěvky