Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník dabelM
Odesláno

Včera mě dorazily celkem dvě hodinky, jedna nová akvizice a jedny ze záruční opravy...

Odesláno

Mě se to líbí jako dokument,jinak jsem pankáče nikdy nemusel.Jsou to uřvaný,smradlavý hovada,nic víc.

pěkný zaškatulkování. Počítam že takle to bereš i u všech jinejch sub/kultur

Odesláno

pěkný zaškatulkování. Počítam že takle to bereš i u všech jinejch sub/kultur

Vubec ne a ber me z primhourenyma ocima,kazdej at si dela,co chce.Ale nejvetsiho pankace z Krkonos mame v rodine,takze vim,co to obnasi

Odesláno

Mě se to líbí jako dokument,jinak jsem pankáče nikdy nemusel.Jsou to uřvaný,smradlavý hovada,nic víc.

já nevim, jestli to nemáš spojený s českejma alkopunkáčema...ty moc taky nemusim

Odesláno

Většinu pankáčů co znám osobně jsou úplně v pohodě, vzdělaný lidi, takže s tebou nemůžu souhlasit. Uřvaný, smradlavý hovada najdeš po půlnoci v baru i načesaný  lidi v kvádrech :cheers:  Nemůžeš je házet všechny do jednoho pytle...

Odesláno

Vubec ne a ber me z primhourenyma ocima,kazdej at si dela,co chce.Ale nejvetsiho pankace z Krkonos mame v rodine,takze vim,co to obnasi

No nekecej, Ty znáš Krakonoše osobně jó ? A já myslel že je to jen legenda v pohádkách................. :lol:

Odesláno

Většinu pankáčů co znám osobně jsou úplně v pohodě, vzdělaný lidi, takže s tebou nemůžu souhlasit. Uřvaný, smradlavý hovada najdeš po půlnoci v baru i načesaný lidi v kvádrech :cheers: Nemůžeš je házet všechny do jednoho pytle...

Je to mozny,ja znam jenom pankace,ktery proste delaj bordel,chlastaj,jsou urvany a furt delaj naky pic.oviny.Chodil jsem i do jejich kultovni hospody,takze z cesty nemluvim.

Odesláno

Horhe-ale však jo,samozřejmě jsou mezi nima borci.Já mluvím o komunitě,která byla za mýho mládí tady u nás a zbytek se dochoval dodnes.A když přijedu za švárou,kterej mě pozve na narozky a sejde se tam tahe parta,tak mě to nějak nebaví.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...